Maréna Beauté

Maréna Beauté er en skjønnhetsserie spesielt utviklet for deg med en mørkere hudtone. Etter år av forsøk med avanserte fargekombinasjoner har Maréna Beauté klart å utvikle en samling produkter som perfekt matcher ulike mørke hudtypers kompleksitet og undertoner. Serien består av tre produkter: Foundation, Pudder og Rouge.

Disse tre produktene er det eneste du trenger for å få til en perfekt jevn og naturlig finish. Bak merket Maréna Beauté står svenske makeup artisten Diarry Maréna. Hun er født i Senegal og kom til Sverige som tenåring. Her utviklet hun en lidenskap for skjønnhet og kosmetikk og hun har i sin mer enn ti år lange karriere som makeup artist blant annet studert fargeanalyse i New York. Maréna Beauté er produktserien som samler hennes lange erfaring med å profesjonelt sminke mørkhudede.

Resultatet - en kolleksjon av høy kvalitet med perfekte egenskaper for nøyaktig fargematching.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter