Martinsson King

Martinsson King er den første hårpleieserien i verden som forener profesjonelle resultater med bærekraftige ingredienser på en måte som enkelt kan tilpasses for eksepsjonelle resultater. Varemerket har et unikt svensk preg som kombinerer kult design og en ren formula. Martinsson King har skapt en produktserie som vender seg mot både den miljøbevisste kunden og den krevende frisøren i et skikkelig livsstilsmerke. Markedets mest avanserte kombinasjon av profesjonell kvalitet og miljøansvar.

David Glover er en hårstylist med over 20 års internasjonal erfaring. Han har jobbet mye sammen med flere spesialrettede hårpleiemerker. Hans unike perspektiv har vært avgjørende i skapelsen av denne profesjonelle hårpleieserien som gir uovertreffelige resultater og samtidig er trygg for både deg og planeten.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter