Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Medik8 Surface Radiance Cleanse 150ml

1 Vurderinger
275,-
Beskrivelse
Ingredienser

Effektiv rensegel med AHA- og BHA-syrer for dyprengjøring. Perfekt for fet/blandet hud. Skumformula som ikke irriterer huden. Stimulerer reparering av hudens dypere lag. Forbereder huden for aktive ingredienser.

  • L-MANDELSYRE. En alfahydroxysyre (AHA) med samme kraft som betahydroxysyrer (BHA). Mandelsyre forekommer naturlig i mandel og er både fett- og vannløselig. Syren bryter ned bindingen mellom døde hudceller slik at de enkelt kan eksfolieres, noe som åpner opp porene og gir et friskere ytterste hudlag.
  • SALISYLSYRE. En BHA-, eller betahydroxysyre som anses å være den perfekte ingrediensen for å forebygge urenheter. Myker opp og løser opp keratin, det proteinet som tetter igjen porene ved å få hudcellene til å klebe seg sammen. Salisylsyre er fettløselig, noe som innebærer at den kan trenge dypt inn i porene og bryte ned hudceller og talg som tetter igjen poreåpningen.
  • MELKESYRE. En AHA-syre som bryter ned bindingen mellom hudceller og rengjør porene. Ekstremt næringsrik melkesyre øker de naturlige lipidene i hudbarrieren og hjelper huden å bevare vann for myk og smidig hud.

150ml

  • Kategori:Rensegel
  • Artikelnummer:
    2381-100-0150

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019