Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 4 karakterer
0
0
0
1
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 8 mnd siden

  Himmel på flaske

  Har du hud som lett får små kviser med talg, ujevn hudtone og nupper, så er virkelig denne redningen! Full av AHA- og Bha-syrer som jobber effektivt med huden din. Liker huden din Enzyme Peel fra Emma S, så kommer du til å elske denne rensen også. Rensen inneholder de samme virkestoffene og gjør underverker for en gusten og grå hud! Denne kommer jeg aldri til å bytte bort! Renser utrolig godt, og fungerer ypperlig på hud som verken er kvisete eller fet, mamma sin eldre og problemfri hud elsker også denne - du kommer ikke til å angre!

  #konkurranse
  2 liker

Medik8
Skin Ageing
Surface Radiance Cleanse 150 ml

4 Vurderinger
335,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Effektiv rensegel med AHA- og BHA-syrer for dyprengjøring. Perfekt for fet/blandet hud. Skumformula som ikke irriterer huden. Stimulerer reparering av hudens dypere lag. Forbereder huden for aktive ingredienser.

 • L-MANDELSYRE. En alfahydroxysyre (AHA) med samme kraft som betahydroxysyrer (BHA). Mandelsyre forekommer naturlig i mandel og er både fett- og vannløselig. Syren bryter ned bindingen mellom døde hudceller slik at de enkelt kan eksfolieres, noe som åpner opp porene og gir et friskere ytterste hudlag.
 • SALISYLSYRE. En BHA-, eller betahydroxysyre som anses å være den perfekte ingrediensen for å forebygge urenheter. Myker opp og løser opp keratin, det proteinet som tetter igjen porene ved å få hudcellene til å klebe seg sammen. Salisylsyre er fettløselig, noe som innebærer at den kan trenge dypt inn i porene og bryte ned hudceller og talg som tetter igjen poreåpningen.
 • MELKESYRE. En AHA-syre som bryter ned bindingen mellom hudceller og rengjør porene. Ekstremt næringsrik melkesyre øker de naturlige lipidene i hudbarrieren og hjelper huden å bevare vann for myk og smidig hud.

150ml

 • Kategori:Rensegel
 • Artikelnummer:
  2381-100-0150

Vanligvis kjøpt sammen

594,-
1.045,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter