1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 14 karakterer
0
0
2
6
6
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 11 mnd siden

  Love- hate

  Jeg har tenkt for å kjøpe den for ganske lenge nå, men problemet var hvilken fargen skal passe meg.Jeg har vurdert mellom no.21 og no.23. Jeg har tatt no.21 som er "light beige" fordi den andre på forskjellige sider ser ut som en grei-ish undertone. No.21 også er grei-ish. Når jeg påfyllet den første gang den var utrulig grått- jeg trodde at den skal være sånn hele dagen. Men den blend fint og "tilpasset" til min hud. Jeg har blandet hud derfor den har sittet fint på hud uten pudder, transferer ikke på klær ( etter når den tørkes ). Dekning er ikke fantastisk i min syn, den dekkes men viser fram hvert urenhet hos meg ( urenheter kommer seg ut og få grått farge ). Produkt gir godt fuktighet . Jeg har love-hate følelse til denne produkt fordi den er komfortabelt til å bruke men den markerer urenheter hos meg som sagt før. Kanskje jeg hadde mye høyre forventinger pga. mange vurderinger på nett. Jeg skal re-kjøpe den i framtid men skal ikke bruke når jeg få utslett av kviser. #konkurranse
  3 liker
 • for 14 mnd siden

  Ba cream

  Dekker overraskende godt! Har en dewy finish så passer godt til tørr hud. Tror den kanskje ikke er så velegnet for oljete hud da til og med min tørre hud trenger pudder rundt nesen med denne.

  #konkurranse
  3 liker

MISSHA
M Perfect
Cover BB Cream SPF42/PA+++ No.27/ Honey Beige

14 Vurderinger
105,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

En BB-cream som dekker og maskerer kviser og imperfeksjoner samtidig som den forebygger alderstegn og lyser opp huden med pleiende ingredienser. M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ beskytter mot UVA- og UVB-stråler samt inneholder SPF 42 slik at huden beskyttes skikkelig mot skadelige solstråler.

Bruk: Pump ut ønsket mengde (ertestørrelse) og påfør på huden etter ønsket metode (fingertupp, sminkesvamp, sminkekost).

20ml

 • Kategori:BB-Cream
 • Artikelnummer:
  2273-193-0003

Gave på kjøpet

Handla för 400 kr i kategorin K-beauty och få en Cremorlab Spa Et Cremor Thalasso Foam GWP 30 ml på köpet

Vanligvis kjøpt sammen

160,-
389,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019