2 Kundebilder
Mizon

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 9 karakterer
0
1
0
1
7
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Mizon
All In One Snail Repair Cream 75 ml

9 Vurderinger
375,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
66,83Anb. pris 99,-
Beskrivelse
Ingredienser

En av de bestselgende koreanske hudkremene som har blitt solgt millioner av i Asia. Mizon All-In-One Snail Repair Cream er en skikkelig helt for huden din som består av hele 92% snegleslim.

Denne kremen hylles av K-beauty fans rundt om i verden for sin effektive evne til å rette opp og forebygge ulike typer av hudproblemer. Denne lette kremen gir fuktighet på dypet, forbedrer utseendet på fine linjer, demper rødhet, reduserer størrelsen på porer, forebygger forekomsten av akne, minsker synligheten av aknearr og kviser.

Snegleslimet virker antiinflammatorisk og antibakterielt, hvilket gjør den til en fantastisk ingrediens for å motvirke akne. Den fungerer anti-aging og forbedrer hudens tekstur og utseende gjennom å stimulere cellefornyelsen og hudens selvhelbredelsesprosess.

Duftfri og fjærlett gelkonsistens som absorberes opp av huden på nulltid. Den kjennes ikke og syns ikke, hvilket gjør at den passer utmerket å ha under makeup og er enkel å integrere i en hudpleierutine med flere steg.

Et tips er også å bruke den som punktbehandling for å bekjempe kviser.

Bruk: Påfør over hele ansiktet og halsen etter rengjøring og toner. Passer perfekt som fuktighetskrem for fet hud, mens blandet hud og tørrere hudtyper anbefales å bruke denne kremen i kombinasjon med en rikere fuktighetskrem.

75ml

Vanligvis kjøpt sammen

464,-
649,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

OBS! Fredag 17.01 skal våre herlige kundeservicemedarbeidere på kurs og vi stenger derfor kundeservice kl 12.00.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020