Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Morris & Luca
Angled Blush Brush #13

Bli den første til å vurdere dette produktet
235,-
Fri frakt, kan sendes omgående

En skrå rougekost for uovertreffelig påføring av rouge. Den vinklede formen gjør at kosten passer perfekt i konturene av ansiktet og er ideell for contouring og shading. Fastheten i kosten gjør at du kan bygge opp farge gradvis, for naturlig eller intens glød. Takket være at busten er så myk får du enkelt et svært jevnt resultat og en fin finish. En favoritt for deg som bruker høypigmentert rouge!

Tips: Stryk rouge oppover på kinnbenet, tone ut med lette bevegelser. For ekstra definisjon holder du kosten i vinkel og stryker langs kinnbenet. For å forme ansiktet, skyggelegg med mørkere pudder de delene av ansiktet du vil forme eller definere, som nese, hake, kinnben og kjevelinje.

Morris & Luca er et svenskt høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke. Morris & Lucas sminkekoster er håndlagde, noe som garanterer beste tenkelige holdbarhet og følelse, og minimal felling av hår. Med rett stell holder kostene i mange år. Alle Morris & Luca sminkekoster er laget av svært fin bust, noe som gjør dem ekstra myke og fyldige. Alle produktene kommer i en luksuriøs boks som kan brukes til oppbevaring eller på reise.

  • Kategori:Rouge
  • Artikelnummer:
    1885-104-0013

Vanligvis kjøpt sammen

640,-
735,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter