Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Morris & Luca
Full Coverage Brush #10

Bli den første til å vurdere dette produktet
309,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Denne store kabukikosten er det perfekte verktøy for å påføre bronzer, mineralfoundation og vanlig pudder. Det lengre håndtaket muliggjør kontrollert påføring mens dens tette bust skaper lett til full dekning, med feilfritt resultat. Denne kosten kan brukes med alle løse eller kompakte pudder. Den er det klare valget for rask påføring av pudderfoundation - perfekt resultat på et minutt!

Tips: Stryk over hele ansiktet fra midten og utover med presset eller løst pudder. Bruk sirkulerende bevegelser for å jevne til og bygge opp dekning. Når du bruker kosten til solpudder, stryk langs ansiktets konturer og på kinnbenet.

Morris & Luca er et svenskt høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke. Morris & Lucas sminkekoster er håndlagde, noe som garanterer beste tenkelige holdbarhet og følelse, og minimal felling av hår. Med rett stell holder kostene i mange år. Alle Morris & Luca sminkekoster er laget av svært fin bust, noe som gjør dem ekstra myke og fyldige. Alle produktene kommer i en luksuriøs boks som kan brukes til oppbevaring eller på reise.

  • Kategori:Kabuki
  • Artikelnummer:
    1885-101-0010

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter