Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Morris & Luca Medium Eyeshadow Brush #33

Bli den første til å vurdere dette produktet
105,-Anb. pris 165,-35
Sendes innen 1-4 dager

Velg størrelse

0 ml0 ml

En sminkekost med myk, fast bust som tar opp akkurat passe mengde pudder for påføring på øyelokket. Den rundede tuppen gjør at du får et jevnt resultat uten skarpe kanter. Busten er tett og spenstig, noe som gjør den ideell å duse ut og sote med, men også for å legge skygge på hele øyelokket og tilføre definisjon nærmest øyet. Perfekt størrelse som passer de fleste looks!

Tips: Påfør skygge på øyelokket med en strykende eller lett trykkende bevegelse. Om du vil ha mer intensitet i den ytre øyekroken, begynn alltid der og jobb deg innover.

Morris & Luca er et svenskt høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke. Morris & Lucas sminkekoster er håndlagde, noe som garanterer beste tenkelige holdbarhet og følelse, og minimal felling av hår. Med rett stell holder kostene i mange år. Alle Morris & Luca sminkekoster er laget av svært fin bust, noe som gjør dem ekstra myke og fyldige. Alle produktene kommer i en luksuriøs boks som kan brukes til oppbevaring eller på reise.

Morris & Luca

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018