Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 1 karakter
0
0
0
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Morris & Luca
Medium Eyeshadow Brush #33 56 cm

1 Vurderinger
165,-

Velg størrelse

0 cm56 cm0 cm

En sminkekost med myk, fast bust som tar opp akkurat passe mengde pudder for påføring på øyelokket. Den rundede tuppen gjør at du får et jevnt resultat uten skarpe kanter. Busten er tett og spenstig, noe som gjør den ideell å duse ut og sote med, men også for å legge skygge på hele øyelokket og tilføre definisjon nærmest øyet. Perfekt størrelse som passer de fleste looks!

Tips: Påfør skygge på øyelokket med en strykende eller lett trykkende bevegelse. Om du vil ha mer intensitet i den ytre øyekroken, begynn alltid der og jobb deg innover.

Morris & Luca er et svenskt høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke. Morris & Lucas sminkekoster er håndlagde, noe som garanterer beste tenkelige holdbarhet og følelse, og minimal felling av hår. Med rett stell holder kostene i mange år. Alle Morris & Luca sminkekoster er laget av svært fin bust, noe som gjør dem ekstra myke og fyldige. Alle produktene kommer i en luksuriøs boks som kan brukes til oppbevaring eller på reise.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019