Nisim

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nisim
Nisim
NewHair Biofactors Shampoo Normal to oily hair 60 ml

1 Vurderinger
75,-

Velg størrelse

60 ml240 ml
Beskrivelse
Ingredienser

NISIM-produktene tilfører essensielle vitaminer og næringsstoffer som virker fordelaktig for sunn hud og naturlig frisk hårvekst.

En annen viktig egenskap med NISIM er at produktet nøytraliserer DHT (Dihydrotestosteron), som i ny forskning viser er årsaken til hormonelt håravfall. Hormonelt håravfall er vanlig hos både menn og kvinner.

For å velge rett NISIM produkt må du først bestemme om hodebunnen din er tørr eller fet. Et tips er å sjekke huden rett bak øret. Om huden er tørr velger du NISIM sjampo for normal til tørr hodebunn. Om huden er normal velger du også normal til tørr hodebunn. Ellers velger du sjampo for fet hodebunn.

Bruk: Det er viktig at håret vaskes hver dag den første uken og deretter som vanlig. For best resultat, vask håret hver eller annenhver dag. Husk å alltid sjamponere inn håret to ganger og å masssere inn sjampoen godt i hodebunnen. Skyll også godt etter hver sjamponering. De aller fleste ser positive resultater allerede etter første uke.

NISIM sjampo vil hjelpe deg med de aller fleste hodebunnsproblemer og kan beskytte mot håravfall og forhindre tynnere hår. Du trenger ikke bruke NISIM balsam eller ekstrakt for å beskytte mot håravfall eller forhindre tynnere hår eller mot hodebunnsproblem.

For normalt/fett hår.

60ml

  • Kategori:Shampoo
  • Artikelnummer:
    1714-118-0060

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter