Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden er et populært varemerke innen mannlig skjønnhetspleie som brukes i flere av såvel Stockholms som Københavns aller mest trendy barbershops. Sortimentet inneholder hårpleie, hudpleie, produkter for barbering og skjeggpleie. Alt er produsert i Sverige og pakkes i gjenvinningsbart materiale. Produktene selges i maskuline dufter som kombinerer rene parfymeoljer som f. eks. lime, appelsin, sandeltre, lær eller mint.

Nõberu of Sweden ble født av en idé om et heldekkende varemerke for menn som skiller seg fra mengden. De er dedikerte til mer enn å selge bra produktet - de vil forandre markedet og samfunnets måte å se på mannlig skjønnhetspleie på. Målet er å skape en verden hvor mannen ikke trenger å være tøff, hard og macho - om han ikke vil.

67 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter