Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Nügg Deep Cleansing Face Mask

Bli den første til å vurdere dette produktet
39,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

50 ml10 ml

Rengjøring og fukt i ett! En fresh og oppfriskende maske som etterlater huden ren og med en silkematt finish samtidig som bidrar med mye fukt og næring. Agurkekstrakt og jojobafrøolje fjerner skånsomt og effektivt overskuddstalg og hjelper til med å redusere synlighet av porer. Masken har en sval og behagelig gelékonsistens som pigger opp og huden blir ren, myk og smidig uten noen stram følelse.

2-i-1 produkt. Fjerner overskuddstalg skånsomt og effektivt. reduserer synlighet av porer og gir en silkematt finish. Sval og behagelig gelekonsistens. Engangsforpakninger holder produktet friskt da formelen ikke har samme mulighet til å oksidere som ved større forpakninger som åpnes flere ganger. Perfekte å ta med seg!

98% av ingrediensene er av naturlige eller av naturlig opprinnelse. Fri for kjemiske emulgeringsmidler, mineralolje, parabener samt syntetiske/kunstige duft- og fargestoffer.

Produsert i USA, ikke testet på dyr.

Bruk: Påfør hele kapselens innhold 1-2 ganger i uken på rengjort hud, utenom leppe- og øyeområdet. La virke i 5-10 minutter, skyll deretter av eller tørk av med fuktig renseserviett. Ved blandet/fet hud kan produktet brukes hver dag. Kapselen inneholder en generøs mengde produkt, og det anbefales å bruke hele mengden. Dette skaper et tykt lag på huden og blir som en barriere som hjelper til med å drive med aktive ingredienser dypere i huden.

10ml

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
188,-

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
259,-

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018