Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nügg Beauty
Nügg Soothing Face Mask 5-PACK 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
195,-
Fri frakt, kan sendes omgående

En avslappende og balanserende maske spesielt utviklet for sensitiv, stresset og/eller irritert hud. Den består av en sval og behagelig aloe vera-base, og sammen med bisabolol fra kamille, samt sheasmør hjelper den huden å redusere forekomst av rødhet, samtidig som den får intensiv fuktighet.

  • Passer perfekt etter en dag på stranden, er også utmerket å bruke på kroppen
  • Balanserende og rogivende for sensitiv hud
  • Aloe vera-base
  • Intensivt fuktighetsgivende
  • Reduserer forekomst av rødhet

Engangsforpakninger holder produktet friskt da formelen ikke har samme mulighet til å oksidere som ved større forpakninger som åpnes flere ganger. Perfekte å ta med seg!

94% av ingrediensene er av naturlige eller av naturlig opprinnelse. Fri for kjemiske emulgeringsmidler, mineralolje, parabener samt syntetiske/kunstige duft- og fargestoffer.

Produsert i USA, ikke testet på dyr.

Bruk: Påfør hele kapselens innhold 1-2 ganger i uken på rengjort hud, utenom leppe- og øyeområdet. La virke i 5-10 minutter, skyll deretter av eller tørk av med fuktig renseserviett. Kapselen inneholder en generøs mengde produkt, og det anbefales å bruke hele mengden. Dette skaper et tykt lag på huden og blir som en barriere som hjelper til med å drive med aktive ingredienser dypere i huden. Masken kan også brukes i et tynnere lag over natten som du vasker av på morgenen. Lukk kapselen med teip og legg den i en pose du kan lukke, bruk opp resterende produkt i løpet av de nærmeste dagene.

5x10ml

Vanligvis kjøpt sammen

804,-
633,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter