Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nuxe
Sun Silky Self Face&Body 100 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
255,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Selvbruning for kroppen med herlig og smidig konsistens som absorberes lett. Fuktighetsgivende og mykgjørende, gjør huden silkemyk. Inneholder lysreflekterende perlepartikler, et pigment som gir huden en skimrende effekt. Resultatet blir en jevn og naturlig brunfarge, allerede etter 1 time.

Bruk: Påfør jevnt hver morgen, allerede etter andre påføring får du en synlig mørkere farge. Fortsett til du har fått ønsket tone og deretter mindre regelmessig.

Brukes året rundt. Gir en naturlig brunfarge med det eksklusive Nuxelle® Complex. Inneholder vannhyasint som beskytter huden mot uttørking og etterlater den smidig og myk. Kau Pe-blomsten og botanisk glyserin gir umiddelbar fukt og forhindrer uttørking, samt er mykgjørende og beroligende.

Frø fra johannesbrødtre er en aktiv ingrediens som stimulerer melaninet i huden og aktiverer din naturlige brunfarge. Inneholder også kokosolje som har nærende og pleiende egenskaper og er effektiv mot irritasjon og tørrhet. Lysreflekterende perlemorpartikler gir huden glød.

Vask hendene etter påføring.

100 ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

OBS! Fredag 17.01 skal våre herlige kundeservicemedarbeidere på kurs og vi stenger derfor kundeservice kl 12.00.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020