2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 16 karakterer
0
0
2
5
9
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Veldig bra

  Virker utrolig bra, gjør håret fint og skinnende og lett i bruk. Elsker at den har touchskjerm noe som gir den et moderne preg. Touch skjermen er litt irriterende i starten men blir fort vant til den
  3 liker
 • for 3 mnd siden

  Veldig effektiv krølltang

  Lager fine og holdbare krøller. Flere små detaljer som gjør den enkel å bruke, som et punkt å holde i på enden av staven, touchscreen med temperaturindikator og klemme man kan velge å bruke til å holde håret på plass mens man krøller. Veldig fornøyd, den er litt stor, men det er nødvendig for mitt tykke, tunge hår.
  3 liker
 • for 3 mnd siden

  Veldig enkel i bruk

  Denne er veldig enkel å bruke og gir krøller som varer. Men jeg savner en varsel-lyd når krølltangen blir varm, her skjønner man ikke at tangen er varm med mindre man sjekker.
  Bortsett fra det, så er det en veldig fin og enkel krølltang som har blitt brukt mange ganger av meg.
  3 liker
 • for 3 mnd siden

  Helt grei

  Alt i alt er dette en bra krølltang. Tar litt tid å bli vant til hvordan den fungerer og håret kan sette seg litt fast. Likevel gir den flotte og langvarige krøller. Jeg har langt og tykt hår, til tross for dette går det raskt å krølle håret med denne krølltangen
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Supert produkt

  Jeg synes dette produktet er fantastisk. Jeg har sliti med å finne det riktige produktet som kan lage krøller i mitt lange hår. Liker virkelig at det er en touche display . Lett å bruke denne når det er lang ledning på. Men jeg synes at selve krøllene fort blir mindre,men det kan fikses med litt hårspray.
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Enkel å bruke og gir fine krøller

  Endelig ei krølltang som fungerer på mitt typiske skandinaviske hår. Krøllene er fine, og de holder lenge. Krølltanga blir fort varm, så man kan nesten bruke den med en gang. Det at man kan stille inn temperaturen etter hva man ønsker, synes jeg er et stort pluss. Jeg er veldig fornøyd med krølltangen og prisen er det heller ikke noe å si på.
  3 liker

OBH Nordica
Björn Axén Tools Touch Curler 25mm

16 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Profesjonell krølltang utviklet i samarbeid med Björn Axén-stylister for perfekt definerte krøller. Keramisk belegg med keratin og valgfrie varmeinnstillinger gjør stylingprosessen skånsom og enkel.

 • LCD-display med berøringsfunksjon for å justere temperaturen
 • Lang stylingsylinder gir raskere stylingresultater og krøller med maksimalt hold
 • Keramisk belegg med keratin for glansfullt resultat
 • Slår seg av automatisk
 • Ekstra lang 2,8 m strømledning

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019