Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2

Basert på 1 karakter
0
1
0
0
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Paris Berlin
Ultra HD Foundation Le Teint Hightech 4

1 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Velg nyanse

En revolusjonerende naturtro foundation, Paris Berlin HD Foundation - Le Teint Hightech legger seg som en nesten usynlig hinne. Utviklet for å gi et så naturlig resultat som mulig tilpasser den seg huden. Denne foundationen er også fargetilpassende, så den vil smelte inn selv om du blir litt mørkere eller lysere i huden.

Vannbasert og inneholder veldig lite pudder, hvilket gjør at den aldri blir kakete eller krakelerer, og den setter seg ikke i fjunet i ansiktet eller i linjer/rynker. Takket være den høyteknologiske formelen tilbys nå en foundation som sitter hele dagen!

Fargeguide:

  • LTHO: Lys rosa tone for lyshudede. Dine blodårer på håndleddene drar mot det blå. Du blir lett solbrent og har vansker med å bli brun.
  • LTH1: Nøytral beige tone for lyshudede. Dine blodårer på håndleddene drar mot både grønt og blått, og du blir gradvis brun i solen.
  • LTH2: Rosa tone for lyshudede. Dine blodårer på håndleddene drar mot blått. Du blir lett solbrent og har vansker med å bli brun.
  • LTH3: Gul tone for medium hudfarge. Dine blodårer på håndleddene drar mot grønt. Du blir lett brun og sjelden solbrent.
  • LTH4: Nøytral beige tone for medium hudfarge. Dine blodårer på håndleddene drar mot både blått og grønt. Du blir gradvis brun i solen.
  • LTH5: Gul tone for medium/mørk hudfarge. Dine blodårer på håndleddene drar mot grønt. Du blir lett brun i solen og sjelden solbrent.
  • LTH6: Rosa tone for medium/mørk hudfarge. Dine blodårer på håndleddene drar mot blått. Du blir lett solbrent.
  • LTH7: Gul tone for mørk hudfarge. Dine blodårer på hendene drar mot grønt. Du blir lett brun i solen.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019