2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 25 karakterer
2
0
3
11
9
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Peter Thomas Roth
Irish Moor Mud Purifying Black Mask 150 ml

25 Vurderinger
605,-
Beskrivelse
Ingredienser

Irish Moor Mud Purifying Black Mask er en rensende og fuktighetsgivende maske med duftløs Irish Moor Mud som trekker ut smuss, olje og urenheter, samtidig som at den sluser ned vitaminer og fuktighet i huden. Med det høyeste nivået av organisk innhold i verden, 9000 år gammel svart leire fra de irske heier som er høstet for hånd. Beriket med næringsstoffer, essensielle mineraler og kraftfulle antioksidanter hjelper den til med å beskytte huden mot skader. Svart Hijki sjøgress gir vital næring og fuktighet, mens vulkanaske hjelper til med å gjenopplive og rense huden. Aktivert kull har magnetisk effekt, noe som trekker ut urenhetene og renser tilstoppede porer. Hjelper til med å minimere porer, fine linjer og rynker, og gjør at huden ser ren, frisk og sunn ut. Bruk:

Bruk fingertuppene og påfør jevnt på ren hud. La ligge i opptil 10 minutter. Fjern med en lunken, fuktig klut og skyll nøye bort rester. Bruk 2-3 ganger i uken, eller ved behov.

150ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019