Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Radico Colour Me Organic Copper Brown

31 Vurderinger
115,-

Velg nyanse

Radico Organic Hair color er en 100% økologisk sertifisert hårfarge laget av henna og urter. Resultatet holder i ca 4-6 uker. En forpakning skal rekke til midjelangt hår.

En forpakning inneholder:

  • 100g fargepulver
  • Engangsplasthansker
  • Engangsplasthette
  • Pensel
  • Beskrivelse

Grått hår:
Denne økologiske hårfargen går ikke inn i hårstråene som kjemiske hårfarger gjør, men legger seg rundt hvert hårstrå og gir sterkt og glansfullt hår. Derfor får ikke de grå hårene et heldekkende resultat, men hårfargen fungerer utmerket om du vil redusere kontrasten mellom grått og ikke-grått hår. Den svarte fargen gjør grått hår mørkere, hvor hvite hårstrå får en lys grå nyanse med blå undertoner.

Kjemikaliebehandlet hår:
Om du nylig har farget håret med kjemikaliefarger eller daglig bruker kjemikalier på håret ditt (hårpleie, styling osv.) får du best resultat etter minst 2 fargebehandlinger. Første behandlingen blir som en forbehandling hvor kjemikalier brytes ned og vaskes ut. De neste fargebehandlingene gir mer fargeresultat.

Passer:
Alle, men vi anbefaler ikke farging av lyst blondt til askeblondt hår med mørkebrune og svarte nyanser, da risikoen for et grønt, blåaktig resultat er tilstede. Les gjerne mer her.
OBS! Brukes ikke om du er allergisk mot henna eller noen av urtene. Ta alltid en test på en seksjon av håret. Ta en allergitest 48 timer før første farging; bland litt farge og påfør f.eks på et lite område på underarmen.

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

3.3

Basert på 31 karakterer
8
4
0
8
11

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss
Copyright 2019