9 Kundebilder
Radico

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.4

Basert på 58 karakterer
16
5
0
12
25
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 19 mnd siden

  Endeleg 100% naturleg og kjemikaliefri hårfarge!

  Etter å ha latt vere å farge håret i 5 år har eg no tort å prøve igjen. Eg har opphavleg vore mørk brunette, men har med tida fått ein god del grå hår oppå hovudet og heilt kvite hår rundt andletet.

  Etter første farging med dette produktet fekk det kvite håret rundt andletet eit sterkt grønskjær, men då eg farga heile håret på nytt etter 24 timar slik det sto i bruksanvisninga, fekk heile håret ein djup brun og ganske nøytral tone. Det passar meg då eg ikkje liker at det vert for raudleg. Neste gong tenker eg å blande med "Brown" for å få ein litt lysare brunfarge.

  Eg kan anbefale dette naturproduktet til alle som ønskjer å farge håret utan å få kjemikalierestar i urinen 6 veker etter farging, slik ein gjer med ordinære kjemikaliebaserte hårfargar. #konkurranse
  7 liker
 • for 5 mnd siden

  Fungerte veldig dårlig

  Håret ble så vidt farget.
  Det var vanskelig å ta i håret, vanskelig å skylle ut, og veldig vanskelig å gre ut håret etterpå. Håret tok skade av det, og ble veldig tørt og flokete. I tillegg tetta både vasken og dusjen seg av at jeg skylte produktet ned...
  Mulig jeg ikke blandet det riktig, men jeg prøvde å følge instruksjonene nøye...
  #konkurranse
  1 liker
 • Fantastisk produkt, god dekkevne.

  Fargen er lett å blande ut og lett å jobbe med. Jeg har farget håret mitt med ren rød henna i over et år og var nå lei mine kobberrøde lengder, savnet mitt naturlig brune hår. Dette produktet var perfekt til å dekke over med. Eneste negative jeg kan si om produktet er at lyse brun blir veldig mørk brun og at det kan være lurt med to bokser farge ved hår lengre enn midt på ryggen. Jeg har nettopp bestilt en til da jeg knapt fikk nok og ikke fikk dekket lengdene skikkelig.
  Men allikevel en fantastisk fin farge, anbefales og vil kjøpe flere! ❤
  2 liker
 • Absolut fantastisk produkt

  Jeg pleide å blande henna. For lenge siden, men dette merket er fantastisk. Når du lærer å bruke henna blir det en avslappende opplevelse. fargen er fantastisk, den er veldig rik. Jeg går alltid på i 2 timer, men med tre er håret super lyst og det varer. instruksjonene er ekstremt viktige å følge. henna fargestoff er svært forskjellig fra kjemiske alternativer. Jeg bruker jordbærblondinen. Ekstremt glad. Bilder er mye lettere i sølen. Og veldig sterk farge etter 2 timer på mørk blond håret.
  6 liker
 • for 16 mnd siden

  Radico Light Brown

  Endelig har jeg funnet en helt naturlig hårfarge som dekker grått hår.!!:-)
  2 liker

Radico
Colour Me Organic Copper Brown Copper Brown

58 Vurderinger
159,-

Velg nyanse

Radico Organic Hair color er en 100% økologisk sertifisert hårfarge laget av henna og urter. Resultatet holder i ca 4-6 uker. En forpakning skal rekke til midjelangt hår.

En forpakning inneholder:

 • 100g fargepulver
 • Engangsplasthansker
 • Engangsplasthette
 • Pensel
 • Beskrivelse

Grått hår:
Denne økologiske hårfargen går ikke inn i hårstråene som kjemiske hårfarger gjør, men legger seg rundt hvert hårstrå og gir sterkt og glansfullt hår. Derfor får ikke de grå hårene et heldekkende resultat, men hårfargen fungerer utmerket om du vil redusere kontrasten mellom grått og ikke-grått hår. Den svarte fargen gjør grått hår mørkere, hvor hvite hårstrå får en lys grå nyanse med blå undertoner.

Kjemikaliebehandlet hår:
Om du nylig har farget håret med kjemikaliefarger eller daglig bruker kjemikalier på håret ditt (hårpleie, styling osv.) får du best resultat etter minst 2 fargebehandlinger. Første behandlingen blir som en forbehandling hvor kjemikalier brytes ned og vaskes ut. De neste fargebehandlingene gir mer fargeresultat.

Passer:
Alle, men vi anbefaler ikke farging av lyst blondt til askeblondt hår med mørkebrune og svarte nyanser, da risikoen for et grønt, blåaktig resultat er tilstede. Les gjerne mer her.
OBS! Brukes ikke om du er allergisk mot henna eller noen av urtene. Ta alltid en test på en seksjon av håret. Ta en allergitest 48 timer før første farging; bland litt farge og påfør f.eks på et lite område på underarmen.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter