RAHUA

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Super for tørt hår

  Produktene fra Rahua er utrolig gode produkter med naturlige ingredienser. Denne shampooen lukter mango og gir masse fukt!
  Passer bra til bølgete/krøllete, fint hår. Den gjør ikke håret tungt/fett. Shampooen inneholder ikke sulfater, men jeg syns den skummer godt og håret blir rent og mykt! Det er alltid en liten tilvenningsperiode hvis man ikke har brukt hårprodukter uten parabener, sulfater og silikon før, så jeg anbefaler å prøve andre produkter fra Rahua samtidig :) #konkurranse
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  Tørsteslukker for tørt hår

  Dette er en fantastisk sjampo for tørt, bleket, slitt hår. Tar litt tid å venne seg til en litt for fruktig duft for meg som liker friske dufter, men resultatet veier definitivt opp! Anbefaler også balsamen, de virker veldig godt sammen.
  2 liker

RAHUA
Hydration Shampoo 275 ml

3 Vurderinger
415,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

60 ml275 ml
Beskrivelse
Ingredienser

Utviklet for å gi nytt liv til tørt og tørst hår. Denne rike og kremaktige formelen inneholder et plantebasert kompleks med sjeldne Amazonske oljer og naturlig proteinbindende sukker som driver fukt dypt inn i hvert hårstrå. Sammen med en tropisk duft av pasjonsfrukt og mango balanserer, fukter og styrker denne innovative formelen håret samtidig som den myker opp og gir glans.

 • Gir maksimal fukt
 • Myker opp hårrøttene
 • Forebygger frizz
 • Tilfører glans

Bruk: Påfør på vått hår og jobb opp et skum. Skyll ut og følg opp med Rahua Hydration Conditioner. Bruk regelmessig for beste resultat.

275ml

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1646-118-0275

Vanligvis kjøpt sammen

920,-
938,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter