Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Rapunzel Clip-in Ponytail Synthetic Chocolate Brown 50 cm

Bli den første til å vurdere dette produktet
379,-

Velg nyanse

Ponytail i naturtro syntetisk materiale med naturlig glans. Perfekt for en fyldigere hestehale, hårknute eller flette. Festes enkelt med praktisk borrelås og en liten, skjult hårkam. Gir deg fyldig, ferdig frisyre på under 1 minutt! Kan klippes for å tilpasses til nettopp din lengde.

Inneholder: Syntetisk hår med innebygd borrelåsfeste.

Hårkam i metall.

Kan inneholde nikkel.

Tåler ikke varme.

Slik gjør du:

 1. Sett opp håret i en hestehale.
 2. Stikk den innebygde kammen ned under hårstrikken i hestehalen.
 3. Fest borrelåsen.
 4. Vri hårlengden rundt festet på hestehalen og fest med en hårnål. Ferdig!

Rapunzel® Synthetic er laget av naturtro syntetiske fibrer. Håret ser veldig ekte og naturlig ut til tross for at det er syntetisk. Det passer veldig godt til våre parykker og hårdeler og gir deg mye naturtro hår for pengene. Prisgunstig syntetisk løshår.

 • Rapunzel Synthetic har en vakker naturlig glans.
 • Passer perfekt for deg som vil prøve løshår for første gang.
 • Kan benyttes flere ganger og trenger svært lite stell

THE HAIR GUIDE

Ditt nye syntetiske løshår har godt av kjærlighet og omtanke. Følg disse instruksjonene for å få ditt Clip-on set til å se bra ut så lenge som mulig. Holdbarheten varierer avhengig av hvor ofte du bruker håret og hvor ofte det vaskes. Jo færre ganger du vasker løshåret, desto lenger holder det.

Vask: Bruk metallbørste. Børst håret før vask. Begynn i tuppene og arbeid deg oppover i seksjoner for å gre ut eventuelle floker. Skyll håret i fingervarmt, svalt vann, stryk på sjampo og deretter balsam, unngå å gni. Skyll grundig mellom hver påføring og la håret selvtørke.

Styling: Det syntetiske løshåret er stylet og ferdig, det kan også klippes for å få den lengden og looken du ønsker. Børst gjennom det med metallbørste etter bruk for å unngå floker. For at den fine kvaliteten skal holde lenger, bør du ikke bruke varme stylingverktøy som krølltang eller rettetang eller stylingprodukter når du styler det syntetiske håret. For høy varme kan føre til at håret smelter. For at formen skal holde lenger, bør håret helst oppbevares i den medfølgende pakningen eller annen oppbevaring beregnet for løshår.

 • Kategori:Ponytail
 • Artikelnummer:
  1011-246-0004
Rapunzel

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 1 mnd siden

  Natural Ash Blond Mix VS Cendre Ash Blond Mix

  Hei! Hva er forskjellen når det gjelder fargen på RAPUNZEL CLIP-IN PONYTAIL SYNTHETIC NATURAL ASH BLOND MIX & CENDRE ASH BLOND MIX, hvilken er lysest/mørkest av de 2?
  Mvh
  Lene.
  liker
  • mikaela kundtjänst
   Frisør på Lyko -
   for 1 mnd siden
   Hei Le! Natural Ash er litt lysere og er også litt kaldere i nyansen.
   liker
  • le
   for 1 mnd siden
   Ok, takk for svar!😊
   liker
  for å skrive en kommentar
 • Hei

  Hei! Hvilken hårbørste er det best å bruke på denne type ponytail, hva anbefaler dere?
  På forhånd takk!
  Mvh Lene 🙂
  liker
  • kristianne
   Lyko Kundeservice -
   for 5 mnd siden
   Heisann! Det finnes flere ulike hårbørster som er spesialt laget for Løshår. Jeg legger ved noen linker til de to mest solgte hos oss: https://www.lyko.no/bravehead/bravehead-extension-...BSABEgIur_D_BwE og https://www.lyko.no/harpleie/accessories/harborste...sborste-svart-1 Håper du finner en du liker!
   liker
  • le
   for 5 mnd siden
   Takk for svar! Da har jeg akkurat de to beste børstene fra før, hehe. 😉Bestilte faktisk de i sommer en gang hos dere, er fornøyd med begge to, men var litt usikker på om det var de som var mest egnet til denne type ponytail, spesielt den fra Bellami, ble utrolig tørr og slitt bare etter første gang jeg børstet den...Er det vanlig etter 1 gangs bruk?😯
   Ønsker deg en fin helg!😊
   Mvh Lene
   liker
  • kristianne
   Lyko Kundeservice -
   for 5 mnd siden
   Hei igjen! Jeg har nå hørt med en kollega av meg som er frisør og hun sier at kvaliteten på Glanz ofte er veldig bra! https://www.lyko.se/glanz/glanz-cushion-brush-svinborstpaddel - Men hun sier også at det er veldig inviduelt hvilkene børster man liker best! Husk også at det er viktig å vaske og behandle håret innimellom:)
   liker
  for å skrive en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018