Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 18 karakterer
0
2
5
5
6
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Remington
S6606 E51 Curl Confidence 2in1 Straighter

18 Vurderinger
663,20Anb. pris 829,-
Leveres innen 8-14 dager

Remington Curl & Straight Confidence er ditt svar på enkel styling. Med sitt innovative og unike 2-i-1 design kan du enkelt lage bølger, krøller eller bruke den som en vanlig rettetang om du vil ha rett hår. Langs rettetangen er det små kammer som sørger for at håret holder seg på plass under stylingen, og en kald tupp gjør det enkelt å bruke en ekstra hånd.

De unikt vridde platene hjelper de som vanligvis kjemper med å krølle håret med en vanlig rettetang. Det innovative designet innebærer at det kreves minimal teknikk for å skape den stilen du vil oppnå. Med det avanserte og anti-statiske keramiske belegget får du bedre glid og hår uten statisk elektrisitet.

Med et digitalt display og 5 ulike temperaturvalg fra 150°- 230° kan du velge den optimale temperaturen for akkurat ditt hår. Når du har stilt inn den temperaturen du ønsker vil temperaturen etter 5 sekunder låses slik at du ikke kommer borti og endrer den mens du styler, og med en minnefunksjon husker den umiddelbart din valgte temperatur neste gang du skrur på produktet. Temperatur-boost innebærer at du ved å vri og holde inne temperaturreguleringen med solen i noen sekunder booster opp temperaturen til 230°C. Med en oppvarming på bare 30 sekunder kan du raskt komme i gang med stylingen og om du glemmer å skru den av slår den seg av selv etter 60 minutter.

Vanligvis kjøpt sammen

788,20
1.071,20

Nyheter og tilbud

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.