Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Reverie
Conditioner 250 ml

3 Vurderinger
365,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Lett, men intensivt fuktighetsgivende balsam basert på de fineste naturlige ingrediensene og eteriske oljene som er blitt Reveries signatur. Denne balsamen mykgjør, reparerer og tilfører glans uten å tynge ned håret og har en subtil duft av jasmin og neroli balansert av sandeltre og kardemomme. Håret får tilbake sin vitalitet og blir mykere og mer glansfullt. Passer alle hårtyper og farget hår.

Økologisk babassu og acai er rike på omega og essensielle fettsyrer som styrker, beskytter og gjør håret mer glansfullt. Naturlig utvunnede aminosyrer reparerer tørt og skadet hår for at hårstråene skal bli mer spenstige, mykere og få tilbake sin naturlige glans.

Pacaixiolje er rik på behensyre som gjør at vått hår blir mer lettkammet og hårfargen klarere og mer glansfullt (finnes også i MILK).

Bruk: Ta en klikk og masser inn i bløtt hår. La virke i ett minutt og skyll ut.

Stylistens tips! Tørrere hårtyper kan blande noen dråper Ever Recovery Hair Oil så forvandles balsamen til en luksuriøs hårkur for å temme frizz og ta frem det beste i lokkene dine.

250ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    2036-101-0250

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter