Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Reverie Conditioner 250ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
329,-
Sendes innen 1-4 dager
Beskrivelse
Ingredienser

Lett, men intensivt fuktighetsgivende balsam basert på de fineste naturlige ingrediensene og eteriske oljene som er blitt Reveries signatur. Denne balsamen mykgjør, reparerer og tilfører glans uten å tynge ned håret og har en subtil duft av jasmin og neroli balansert av sandeltre og kardemomme. Håret får tilbake sin vitalitet og blir mykere og mer glansfullt. Passer alle hårtyper og farget hår.

Økologisk babassu og acai er rike på omega og essensielle fettsyrer som styrker, beskytter og gjør håret mer glansfullt. Naturlig utvunnede aminosyrer reparerer tørt og skadet hår for at hårstråene skal bli mer spenstige, mykere og få tilbake sin naturlige glans.

Pacaixiolje er rik på behensyre som gjør at vått hår blir mer lettkammet og hårfargen klarere og mer glansfullt (finnes også i MILK).

Bruk: Ta en klikk og masser inn i bløtt hår. La virke i ett minutt og skyll ut.

Stylistens tips! Tørrere hårtyper kan blande noen dråper Ever Recovery Hair Oil så forvandles balsamen til en luksuriøs hårkur for å temme frizz og ta frem det beste i lokkene dine.

250ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    2036-101-0250

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018