Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 5 karakterer
0
0
0
0
5
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Reverie
Ever Recovery Hair Oil 50ml 45 ml

5 Vurderinger
665,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Ever Recovery Hair Oil er en luksuriøs intensivt reparerende og nærende hårolje som gjør håret mykere, sterkere og mer glansfullt. Basert på marulaolje, crambe abyssinica og squalane har denne kraftfulle elixiren en unik evne til å penetrere hårstråene for å forsegle, omslutte og glatte ut skjellaget og leverer næringsstoffer for å reparere skader, splittede tupper, beskytte hårfarge fra blekning og øker elastisitet. Ever er en potent men lettvektig olje som verken føles fet eller tynger ned håret, men gjør det mer glansfullt, temmer frizz og gjør det mer føyelig, samtidig som den styrker og beskytter. Håret blir umiddelbart mykere og mer glansfullt allerede etter én påføring og ved regelmessig bruk forbedres hårkvaliteten.

  • Marulaolje: rik på Omega 6 og 9 fettsyrer som forsegler, omslutter og glatter ut hårstråenes skjellag for en myk, silkeaktig finish.
  • Crambe Abyssinica: rik på Omega 9 fettsyrer, utrolig nærende med evnen å penetrere hårstråene for å kapsle inn fukt og gi håret økt elastisitet.
  • Squalane: olje som finnes naturlig i huden vår og holdbart utvunnet fra oliven, beskytter den hårfargen mot å blekne og reduserer varmeskader samt temmer frizz.

Bruk:

Mykt/tynt hår: bruk som en kveldsbehandling og vask ut på morgenen, eller som en booster ved å tilføre en dråpe i balsamen. For daglig styling, ta en dråpe og varm opp mellom håndflatene og klem inn i fuktig hår før styling. Krøllete/tykt hår: bruk alene eller i kombinasjon med Milk for ekstra fukt, økt føyelighet og temme frizz. Fargebehandlet/skadet hår: bruk daglig for å reparere og styrke håret, fokuser på tuppene. For en intensivkur, påfør rikelig i hele håret fra røttene ut mot tuppene på kvelden før du legger deg, vask som vanlig på morgenen.

50ml

  • Kategori:Hårolje
  • Artikelnummer:
    2036-105-0045

Vanligvis kjøpt sammen

1.044,-
1.463,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020