Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 8 karakterer
0
0
0
2
6
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 5 mnd siden

  Nydelig

  Den beste håndsåpen jeg har brukt, med en nydelig lukt. En søtlig lukt som sitter lenger etter vask enn andre "billige" såper man kjøper. Har du først kjøpt denne, får man kjøpt refill poser som er helt genialt! Faller tilbake til denne håndsåpen hver gang jeg prøver noe annet. :-)
  3 liker
 • for 5 mnd siden

  Ekslusiv håndsåpe

  Dufter Indisk rose. Denne er så utrolig god. Drøy. Tørker Ikke ut huden. Kjøp refill når den er tom. Kan anbefale handbalmen i samme serie, den er ett must! Testvinner KK 2017.
  3 liker

Rituals
The Ritual Of Ayurveda
Hand Wash 300 ml

8 Vurderinger
110,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Flytende håndsåpe basert på Indisk Rose og Søt Mandelolje. Den såpefri formelen med fuktighetsgivende ingredienser pleier hendene når de vaskes. En kombinasjon av de gamle ayurvediske ingrediensene Søt Mandelolje, perfekt for å få myk hud, og Indisk Rose, for en avslappende effekt på kropp og sinn. Bruk The Ritual of Ayurveda Hand Balm for ekstra duftopplevelse og pleie etter at du har vasket hendene. Presenter alle kjøkkenproduktene på et av våre luksusbrett, en virkelig must have som ikke kan unnværes, til hjemmebruk.

300 ml

Vanligvis kjøpt sammen

205,-
310,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter