Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Rituals
The Ritual Of Namasté
The Ritual Of Namasté Cleansing Balm 100 ml

2 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Herlig myk rensegel som smelter til en olje når den masseres på huden og deretter blir en renselotion.

Nyt et øyeblikk av spa hjemme. Gel-til-olje-rensen kombinert med en vaskeklut tar skånsomt bort urenheter, forurensninger og sminke, og etterlater en glatt, myk og ren følelse. Hjelper til med å holde huden oppfrisket og smidig og beskytter den mot klimapåvirkning. Om den brukes med Rituals Hot Cloth eksfolierer den skånsomt og fjerner døde hudceller for glattere, renere, mykere hud med mer glød.

Hellig Lotus er symbolet for renhet, skjønnhet og visdom. Moringatreet er det indiske mirakeltreet som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Kombinasjonen av aktive ingredienser hjelper til med å rense og rengjøre huden, bekjemper forurensninger hver dag og etterlater en beroliget og oppfrisket hud. For alle hudtyper.

Bruk: Påfør en liten mengde gel på tørr hud. Masser godt inn i huden for å fjerne forurensninger og sminke. Koble av etter en stressende dag, senk takten og masser mykt inn med oppadgående, strykende bevegelser. De masserende bevegelsene øker blodsirkulasjonen, oksygentrykket og kollagenproduksjonen.

For å fjerne, bløtgjør Rituals Hot Cloth i lunkent vann, vri ut overflødig vann og tørk forsiktig over hele ansiktet og halsen. Skyll ansiktet med kaldt vann for å lukke porene og klapp tørt. Smør med den Rituals-mykgjøreren som er din favoritt. Håndvask kluten regelmessig i såpevann og tørk flat.

Husk å fjerne sminken hver kveld for å la huden puste og innhente seg.

100ml

  • Kategori:Rensegel
  • Artikelnummer:
    1808-405-0100

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019