6 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 16 karakterer
0
1
1
8
6
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 20 mnd siden

  Hud- og miljøvennlig multiprodukt

  En lett dekkende krem som kan brukes både som concealer og foundation. Inneholder kun hudvennlige ingredienser.
  Krukken er veldig liten, men produktet er drøyt i bruk. Krukken er laget av resirkulert glass og aluminium og tar seg godt ut i sminkepungen!

  Jeg har brukt den som concealer i t-sonen og under øynene. Du blir ganske blank, så anbefaler å bruke pudder etter påføring.
  Farge nr.11 ble litt lys for meg til annet enn bruk under øynene, så har bestilt nr.22 som nok passer bedre til bruk på resten av ansiktet.
  Hadde fått full pott om den kom i en større krukke, og var litt rimeligere i pris!

  Les mer her:https://beautyeditor.ca/2016/04/19/how-to-use-rms-un-cover-up

  http://linermalones.org
  6 liker

RMS Beauty
"un" cover-up 11.5

16 Vurderinger
389,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

un'cover-up er ingen vanlig foundation som bare skal dekke til huden din. Den tar i stedet frem det beste med deg ved å nære huden med økologiske oljer som er rike på vitaminer og antioksidanter, samtidig som den gir en perfekt, naturlig dekning som aldri ser matt, tørr eller kakete ut. Den har i stedet en fjærlett konsistens og gir huden en sunn glød.

Fargene smelter perfekt inn i huden og dekker ujevnheter, rødheter samt kamuflerer porer. Egnet for alle hudtyper da den er basert på nøye utvalgte oljer som balanserer, fukter og leger huden din. Den inneholder blant annet jojobaolje som regulerer talgproduksjonen, kokosolje og rosmarin som har en beroligende virkning på rødhet. Derfor egner un'cover-up seg også godt for lett irritert hud og problemhud. Gir god dekning på mørke ringer under øynene og mykgjør den tynne huden rundt øynene.

Unngå å bruke kremer som inneholder syntetiske eller kjemiske ingredienser under rms beautys produkter og velg noe mer naturlig og økologisk. rms beauty oil er utviklet for å virke synergisk med alle rms beautys produkter og spesielt un'cover-up.

Bruk: Påfør sparsomt med fingrene på de deler av ansiktet som trenger ekstra dekning eller legg et tynt lag på hele ansiktet som en lettere foundation for å jevne ut hudtonen. Påføring med fingrene foretrekkes for at den lettere skal blandes inn i huden, men det går også bra å bruke en foundationkost eller svamp (helst syntetisk da den blander produktet bedre). Om matchingen ikke er perfekt så tilpasser un'cover-ups farger seg til hudtonen din takket være dens spesielle pigmentkompleks. For ekstremt tørr hud anbefales det at du først påfører litt lip & skin balm. For en matt look eller ved veldig fet hudtype, avslutt med un'powder.

6g

Vanligvis kjøpt sammen

804,-
1.073,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019