Sandstone

Sandstone ble startet i 2016 av en dansk familiefar som fikk parfymeallergi. For å beskytte sine tre døtre mot hudallergi ville han skape hudvennlig sminke for dem. Sandstone ble lansert i Danmark i 2016 og har allerede blitt nominert til flere utmerkelser for både hudvennlighet (Allergy Awards 2018) og kvalitet (Danish Beauty Award 2018).

Sandstone er en dansk sminkeserie med over 150 hudvennlige produkter (0% parfyme + 0% parabener) i høyeste kvalitet, utsøkt design og til rimelige priser. Hudvennlighet, lekker konsistens og naturlig vakre farger går hånd i hånd i Sandstones produkter. En stor del av produktene er sertifiserte av Allergy Certified, noe som gjør at de også kan brukes av kvinner som allerede har fått hudallergi. Velkommen til Sandstone - og opplev et vakkert sminkeunivers for alle kvinner.

51 produkter
    Vis allt

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter