Sandstone

Sandstone ble startet i 2016 av en dansk familiefar som fikk parfymeallergi. For å beskytte sine tre døtre mot hudallergi ville han skape hudvennlig sminke for dem. Sandstone ble lansert i Danmark i 2016 og har allerede blitt nominert til flere utmerkelser for både hudvennlighet (Allergy Awards 2018) og kvalitet (Danish Beauty Award 2018).

Sandstone er en dansk sminkeserie med over 150 hudvennlige produkter (0% parfyme + 0% parabener) i høyeste kvalitet, utsøkt design og til rimelige priser. Hudvennlighet, lekker konsistens og naturlig vakre farger går hånd i hånd i Sandstones produkter. En stor del av produktene er sertifiserte av Allergy Certified, noe som gjør at de også kan brukes av kvinner som allerede har fått hudallergi. Velkommen til Sandstone - og opplev et vakkert sminkeunivers for alle kvinner.

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.