2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 18 karakterer
0
0
0
4
14
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Scratch Nails
Nail Food 10 ml

18 Vurderinger
185,-

Velg størrelse

30 ml10 ml
Beskrivelse
Ingredienser

NAIL FOOD® - suksessen og originalen. Kondisjonerende negleolje som gjør neglen sterk og elastisk.

NAIL FOOD® anbefales til alle negler, tørre, skivede, sprø, skjøre, myke og harde. Brukes på naturlige, kunstige og lakkede negler.

NAIL FOOD® er et rent naturprodukt som gir neglen tilbake sin naturlige spenst og elastisitet. Den gir en fleksibel negl som tåler påkjenninger bedre enn en hard negl som lett knekker langt ned på neglen. Produktet fremstilles av kaldpressede sesamfrø, myrra og lavendel. Sesam kondsjonerer negl og neglebåndshud, myrra og lavendel er antiseptiske og har en bakterie- og sopphemmende virkning som også stimulerer blodsirkulasjonen.

NAIL FOOD® er en småmolekylær olje som lett kan trenge gjennom hudens øverste epidermislag og på den måten skape en dyptgående virkning. Neglen er "tørst" og tar lett til seg oljen. En dråpe, 2-3 ganger per dag, og du får en negl som:

  • Får tilbake sin rette balanse og fuktighet
  • Innhenter sin styrke og fleksibilitet
  • Ikke skiver seg eller sprekker
  • Vokser raskere
  • Danner et antiseptisk miljø for bakterier og soppangrep
  • Kondisjonerer irritert neglebåndshud

Bruk:

På ren negleflate - Spre ut en dråpe over alle negler og neglebånd ved å gni negleflatene mot hverandre. La neglene trekke til seg oljen. Poler eventuelt overskudd med polerer og neglen er nå preparert og klar for lakkering.

På lakkerte negler eller negler dekkede med kunstig materiale - Mat neglen med NAIL FOOD® under den frie kanten og i neglebåndshuden. Den naturlige neglen suger til seg oljen som trenger inn og jobber på dypet. Masser inn ved å gni negleflatene mot hverandre, Frokost, lunsj og middag for neglene dine.

10ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter