Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Silicea Original200ml

2 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Original Silicea er Sveriges mest solgte skjønnhetstilskudd for hud, hår og negler*. Original Silicea er et kosttilskudd som gir deg rett næring innenfra. Tykkere hår med mer glans. Sterkere negler som ikke fliser seg eller knekker. Finere elastisk og frisk hud. Med nøye utvalgte næringsstoffer som kisel, biotin, sink, selen og mangan. Biotin og sink bidrar til å beholde normal kvalitet på hud og hår. Selen bidrar til å opprettholde normale negler. Utmerkende for alle Siliceaprodukter er at de inneholder finfordelt høykonsentrert kisel. Med en variert kost og rett valg av vitaminer og mineraler er du ett steg nærmere å booste din naturlige skjønnhet. Original Silicea lages av legemiddelselskapet Anton Hübner GmbH, hvor trygghet, kliniske studier, effekt og høyeste kvalitet står i fokus.

 • Veletablert og velkjent varemerke siden 1968
 • Sveriges mest solgte kosttilskudd for hud, hår og negler*
 • Svensk konsumentundersøkelse viser at 9 av 10 er fornøyde**
 • Vegansk og godkjent av Djurens Rätt
 • Helt naturlig, fri for konserveringsmidler, sukker og gluten

  Innhold:

  Original Silicea inneholder kisel i form av ytterst finfordelt amorf kiseldioksid. Dette er viktig for at kisel skal kunne absorberes inn i blodet og videre ut til hårrøtter, neglebånd og hud. I naturen finner du kisel overalt hvor fleksibilitet, styrke og elastisitet behøves. Hovedingrediensen består av mineralet kisel i form av høykonsentrert finfordelt kiseldioksid samt sink, mangan, selen og biotin.

  Kun spiseskje per dag - kiselgelen tas oralt og kan blandes med væske. Ristes før bruk.

  Hvem kan bruke Original Silicea? Menn og kvinner i alle aldre som ønsker å opprettholde sterkt sunt hår, friske negler og elastisk hud.

  Hvor fort kan jeg merke resultat og effekt? For å sikre et godt resultat bør Original Silicea brukes i minst 2 til 6 måneder. Kan gjentas som kur ved behov.

  Kan anbefales ved amming? Gravide bør rådføre seg med lege da det er et kosttilskudd. Laget etter GMP (Legemiddelstandard)

  Ingredienser

  Per dagsdose: Kiseldioxid/kisel 420mg/196mg, biotin (B-vitamin) 7,5 μg.

  Dette er et kosttilskudd. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

  * AC Nielsen, kategori Skönhet 2016 (hår, hud, negler )

  ** Konsumentundersøkelse utført for "Sveriges Största hårtest" ma1 2012

  200ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  den beste

  Jeg har prøvd mange forskjellige vitaminer for håravfall, men kommer jeg alltid tilbake til Silicea fordi den er den beste kosttilskudd har jeg prøvd å hjelpe håret mitt å vokse. Etter 3 uker kan jeg se nytt små hår vokser på hodet.
  #konkurranse
  liker
  for å skrive en kommentar

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019