Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Skintifique Metal & Nickel Allergy pack

Bli den første til å vurdere dette produktet
465,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Utviklet spesielt for hud med kontaktallergier som nikkelallergi og andre metallallergier. Protective Cream HPS er den første kremen på markedet som beskytter huden ved kontakt med metaller som nikkel, krom og kobolt. Ved å bruke en ny eksklusiv teknologi (Capturifique), fanger kremen nikkel og andre vanlige metaller på hudens overflate, begrenser dens penetrering inn gjennom huden og motvirker dens skadelige effekter. Dens konsentrerte og ikke-okklusive sammensetning gir opptil 14 timers beskyttelse mens den også tilfører fuktighet og mykgjør huden. Moisturizing lotion er en daglig fuktighetskrem som tilfører fuktighet på dypet og kan med fordel brukes i kombinasjon med Protective Cream HPS. Dens nye eksklusive og patenterte teknologi (Capturifique) gir beskyttelse, samt hjelper til med å forebygge overfølsomhet mot forurensninger og objekter som inneholder metaller som nikkel, krom og kobolt. Den er spesielt anbefalt til tørr, irritert eller overfølsom hud. Hudkremens rike og myke konsistens absorberes smidig uten å klebe eller glinse. Den er ikke-okklusiv, noe som innebærer at den virker effektivt og samtidig lar huden puste. Skintifique Cleanser P tar effektivt bort sminke og urenheter. Dette micellære vannet er mildt selv for de mest sensitive hudtyper og er spesielt effektivt mot forurensninger og spor av metaller som nikkel, krom og kobolt. Dens eksklusive sammensetning fjerner disse metaller umiddelbart, og gir huden en ny følelse av friskhet og samtidig opprettholder en naturlig fuktbalanse.

Passer: Tørr hud, Sensitiv/irritert hud, Hypersensitiv hud, Fuktfattig hud.

Bruk:

  • Protective Cream HPS: Påfør rikelig og ved behov på hudområdet som risikerer å bli utsatt for irriterende metaller og forurensninger.
  • Moisturizing Lotion HP: Påfør rikelig og masser inn kremen til den har gått inn i huden. Brukes ved behov. Ristes før bruk.
  • Cleanser P: Kan brukes på kropp, i ansiktet og rundt øynene. Påføres med fordel ved hjelp av en bomullspad.
  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    2256-104-0000

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019