Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 13 mnd siden

  God for hår og hodebunn

  Jeg tok en sjanse da jeg bestilte sjampoen og balsamen fra Soley Organics. Jeg pleier alltid å be om en prøve først, og bruke den i en uke før jeg eventuelt kjøper. Men heldigvis var ingrediensene like gode for min hodebunn som jeg hadde håpet på. Jeg er svært sensitiv på parabener, parfyme og mange typer såpestoffer. Denne sjampoen har ikke gitt meg noen allergiske reaksjoner, verken på hud eller i slimhinner. I tillegg tilfører den håret mitt smarte ting som får det til å se kjernesunt og glansfullt ut. Dét er det lenge siden jeg har opplevd med allergivennlige sjampoer. Blir også veldig glad av den friske duften. Kjøper den nok igjen når jeg går tom. :) #konkurranse
  3 liker

Soley Organics
Blær Shampoo 500 ml

1 Vurderinger
415,-
Beskrivelse
Ingredienser

Blær betyr lett bris/vindpust på islandsk. Denne sjampoen rengjør håret skånsomt for smuss og hjelper til med å holde hodebunn, hår og hud sunn. Lukter fantastisk av lime, fennikel, patchouli og mandarin. Inneholder det spesielle serumet fra ville håndplukkede islandske urter som sammen med ærlige ingredienser etterlater håret glansfullt med en følelse av ekstra volum.

Bruk: Fordel jevnt i gjennomfuktig hår og skyll godt. For beste resultat, følg opp med Blær balsam.

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  2327-121-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019