St Moriz

I 2007 lanserte Hot House i Storbritannia en komplett selvbruningsserie i toppkvalitet - St. Moriz! St. Moriz er utviklet ved hjelp av profesjonelle salonger og alle produktene er dermatologisk testede samt produserte i Storbritannia, hvor varemerket har en ledende posisjon på selvbruningsmarkedet. St. Moriz fås i dag i store deler av verden og har vunnet mange priser på blant annet Cosmopolitan Beauty Awards, Beauty Awards, Stylist Skincare Awards osv.
St. Moriz Advanced Pro har en herlig duft som kommer fra en patentert duft-teknologi. Duften består av en spesifikk blanding av oljer og parfymer som bruker de aromaterapeutiske prinsippene og skal få deg til å føle deg kvikk og fresh. Alle produkter fra denne produktserien er i tillegg veganske.

St. Moriz Advanced Pro selvbruningsprodukter fås som mousse, lotion, gel og spray. Produktene kommer med eller uten guidefarge. En guidefarge er en veiledning som gjør at du raskt kan se hvor du har påført produktet, den hjelper deg derfor med å unngå feil. Guidefargen skal deretter dusjes av.

St. Moriz Advanced Pros produkter er vegansk sertifiserte. Med St. Moriz får du et naturlig, feilfritt og langvarig profesjonelt resultat.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter