Temptu

Temptu AIR er den eneste patenterte airbrush gun som er trådløs, ingen kompressor, ingen små deler. Lett å bruke og ingen deler å rense.

Temptu Air er revolusjonerende med sin patenterte og unike håndholdte utforming.

Temptu Air benyttes med pods som kan byttes ut, disse fås i ferdig blandede beholdere for blant annet: Foundation, rouge, highlighter, bronzer, ettervekst av hår, bryn og øyenskygge.

TEMPTU har laget profesjonell sminke i mer enn 30 år til makeup artister. De er kjente for sine formler som gir perfekt porselenshud. Med Temptu air kan du endelig få samme resultat og bruke de samme produktene og airbrush, som noen av verdens største makeup artister.

Temptu Air sminke er designet for å holde huden perfekt lenger enn vanlig sminke, da den som sagt er designet til profesjonell bruk i utgangspunktet. Så nå har du muligheten til å få sminke som holder i all salgs vær og ser feilfri ut på huden hele dagen. Kan påføres på huden med enkle spray med Temptu air hjemme i speilet.
27 produkter
27 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter