1 Kundebilde
The Fox Tan

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 8 karakterer
1
0
0
1
6
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 1 uke siden

    Veldig god

    Denne fungerer bra. Mild og grei lukt, og fungerer hvertfall godt i solarium. Eneste minuset mitt er at tuten på flaska spretter opp, og kan dermed ikke lukkes igjen. Står dermed alltid åpen, og i fare for å søle. Prøvd å få den ned, men uansett spretter den bare ut igjen. Men ellers veldig fornøyd
    2 liker

The Fox Tan
Rapid Elixir 300 ml

8 Vurderinger
329,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Rapid Elixir er spesielt utviklet for å fremskynde prosessen mot en naturlig brunfarge. Hemmeligheten bak eliksiren er at den øker produksjonen av melanin får du går ut i solen. Dette innebærer at potensialet for en dypere og mørkere brunfarge er aktivert fra dag 1.

Rapid Elixir inneholder den maksimale dosen av vår eksklusive ingrediens FoxComplex®. Denne aktive ingrediensen øker dramatisk produksjonen av melanin, det stoffet i huden som gjør at du blir solbrun. Mer av dette gjør at du får en dypere og mørkere brunfarge, med mindre tid i solen!

Ikke hopp over dette steget!

300 ml

Vanligvis kjøpt sammen

404,-
683,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter