1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 11 karakterer
1
0
0
1
9
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Veldig god

  Denne fungerer bra. Mild og grei lukt, og fungerer hvertfall godt i solarium. Eneste minuset mitt er at tuten på flaska spretter opp, og kan dermed ikke lukkes igjen. Står dermed alltid åpen, og i fare for å søle. Prøvd å få den ned, men uansett spretter den bare ut igjen. Men ellers veldig fornøyd
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  Elsker den!

  Jeg opplever at det tar utrolig lang tid å få farge, selv om jeg tar betakaroten så får jeg nesten ikke skille etter solarium eller vanlig sol. Med denne så fikk jeg utrolig synlig resultater etter første gangs bruk. Fikk merkbart skille etter solarium, da jeg hadde brukt kremen i 3 dager før jeg hoppet i solariumet. Denne viser skikkelig resultater, elsker den og skal fortsette å bruke denne!
  3 liker

The Fox Tan
Rapid Elixir 300 ml

11 Vurderinger
263,20Anb. pris 329,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Rapid Elixir er spesielt utviklet for å fremskynde prosessen mot en naturlig brunfarge. Hemmeligheten bak eliksiren er at den øker produksjonen av melanin får du går ut i solen. Dette innebærer at potensialet for en dypere og mørkere brunfarge er aktivert fra dag 1.

Rapid Elixir inneholder den maksimale dosen av vår eksklusive ingrediens FoxComplex®. Denne aktive ingrediensen øker dramatisk produksjonen av melanin, det stoffet i huden som gjør at du blir solbrun. Mer av dette gjør at du får en dypere og mørkere brunfarge, med mindre tid i solen!

Ikke hopp over dette steget!

300 ml

Vanligvis kjøpt sammen

338,20
475,70

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter