17 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 237 karakterer
14
8
16
50
149
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 uker siden

  Beste exolieteren

  Denne er helt fantastisk. Jeg har nokså tørr hud på kinnene men problemer med urenheter og blackheads i T-sonen. Denne hjelper mot kviser og porer og gir huden en frisk glød. Føler også at hudtonen min har blitt mye jevnere. Den tørker huden derimot litt så for meg fungerer det best å bruke den kun en gang i uken. Pirker litt i starten men dette varierer ettersom hvor sensistiv hud man har og om man er vant til syrebehandling. Anbefales veldig!! #konkurranse
  5 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 5 mnd siden

  Måtte lide for skjønnheten

  Brukt to ganger, og huden ble myk og god... men det var ganske vondt. Det svei litt første gangen, men ikke så mye at jeg fjernet den med en gang.
  Andre gangen måtte jeg bare få den av med en gang, fordi det svei veldig. Det gikk flere dager mellom bruk.
  #konkurranse
  2 liker
 • for 1 uke siden

  Helten min!

  Jeg har har hatt så kalte acne scars veldig lenge. Jeg har testet ut veldig mange produkter som også var veldig dyre. Men ingenting funket. Så ble jeg tipset å prøve dette så jeg gjorde det. Tror at jeg skylder vennen min mye! Dette er fantastisk. God kvalitet for bare en 100 lapp!
  2 liker
 • for 1 uke siden

  Solkrem?

  Er det sånn at man må bruke solkrem på huden vær dag, dersom man bruker denne en gabg i uken på kvelden?
  Liker
  • Medarbeider på Lyko
   for 1 uke siden
   Hei! :)
   Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risiko for solskader. Bruk derfor et solbeskyttelsesprodukt med SPF. Unngå å eksponere deg for solen i den perioden du bruker dette produktet og i en uke etterpå.
   Ha en fin dag! :)
   Liker
 • for 2 uker siden

  Fantastisk

  Fantastisk syrepeeling. Gjør huden glatt, myk og jevn. Det er lurt å bruke rikere balm på sensitiv område rund lepper og øyne. før man skal bruke Jeg anbefsler å fjerne produktet med vår klut.

  #konkurranse
  2 liker
 • for 2 uker siden

  Fantastisk peeling!

  Huden føles myk og fresh! anbefales #konkurranse
  3 liker
 • for 4 uker siden

  Effektiv styrebehandling

  Viktig å sette seg godt inn i hva denne gjør med huden din, hvordan den skal brukes og s det er ekstremt viktig å bruke høy solfaktor etter behandling!

  Er 50 år og har brukt denne et halvt års tid nå (med pauser) og jeg får mange kommentarer på at huden min ser glattere og glødende ut!
  Denne er virkelig effektiv om du har små rynker eller pigment- flekker, men det er tross alt sterk kost for huden, så prøv forsiktig på et lite område første gangen. Den svir og prikker litt i mens den virker, men det synes jeg absolutt er verdt det med tanke på resultatet. Ei venninne trodde til og med at jeg hadde tatt Botox!

  Men det er like viktig å ta vare på huden med daglig rensing,finn en god olje for din hudtype, godt med fuktighet og ikke minst solfaktor.
  Lykke til om du velger å prøve denne, litt ubehagelige, men med bra resultat for en billig penge.
  #konkurranse
  3 liker

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

237 Vurderinger
95,-
Beskrivelse
Ingredienser
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

Med 30% alfahydroksysyrer (Glykol-/Melk-/Vin-/Sitron-), 2 % betahydroksysyre (Salisylsyre), Hyaluronsyre, copolymerer , Vitamin B5, svart gulrot og tasmansk pepper.

Alfahydroksysyrer (AHA) eksfolierer hudens ytterste lag for å lyse opp og jevne ut hudflaten. Betahydroksysyre (BHA) eksfolierer også huden med ytterligere funksjon å motvirke tettheter. Denne kombinerte 32% AHA-/BHA-formulaen gir huden en dypere eksfoliering og virker dermed mot urenheter og for økt glød. Ved kontinuerlig bruk forbedrer den ujevn hudstruktur og minsker utseendet av fine linjer.

Bruk: Brukes på kvelden, og ikke oftere enn to ganger i uken. Rengjør ansiktet og tørk huden, brukes ikke på våt hud. Påfør med fingertuppen et jevnt tynt lag over ansikt og hals. La produktet virke i maks 10 minutter. Vask av produktet i lunkent vann. Unngå øyekonturene og kontakt med øynene både ved påføring og når du vasker av. Denne tynne løsningen er tenkt å brukes som en maske og bør ikke sitte lenger enn 10 minutter. Om irritasjon oppstår, avbryt behandlingen og ta kontakt med en hudlege.

(Advarsel: Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risiko for solskader. Bruk et solbeskyttelsesprodukt med SPF til de deler av huden som ikke dekkes av klær. Unngå å eksponere deg for solen ved bruk av dette produktet og i en uke etterpå. Bruk produktet etter anvisningene. Bruk ikke produktet oftere enn anbefalt).

30ml

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Er også tilgjengelig i en pakke

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020