Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30ml

106 Vurderinger
85,-
Beskrivelse
Ingredienser

Med 30% alfahydroksysyrer (Glykol-/Melk-/Vin-/Sitron-), 2 % betahydroksysyre (Salisylsyre), Hyaluronsyre, copolymerer , Vitamin B5, svart gulrot og tasmansk pepper.

Alfahydroksysyrer (AHA) eksfolierer hudens ytterste lag for å lyse opp og jevne ut hudflaten. Betahydroksysyre (BHA) eksfolierer også huden med ytterligere funksjon å motvirke tettheter. Denne kombinerte 32% AHA-/BHA-formulaen gir huden en dypere eksfoliering og virker dermed mot urenheter og for økt glød. Ved kontinuerlig bruk forbedrer den ujevn hudstruktur og minsker utseendet av fine linjer.

Bruk: Brukes på kvelden, og ikke oftere enn to ganger i uken. Rengjør ansiktet og tørk huden, brukes ikke på våt hud. Påfør med fingertuppen et jevnt tynt lag over ansikt og hals. La produktet virke i maks 10 minutter. Vask av produktet i lunkent vann. Unngå øyekonturene og kontakt med øynene både ved påføring og når du vasker av. Denne tynne løsningen er tenkt å brukes som en maske og bør ikke sitte lenger enn 10 minutter. Om irritasjon oppstår, avbryt behandlingen og ta kontakt med en hudlege.

(Advarsel: Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risiko for solskader. Bruk et solbeskyttelsesprodukt med SPF til de deler av huden som ikke dekkes av klær. Unngå å eksponere deg for solen ved bruk av dette produktet og i en uke etterpå. Bruk produktet etter anvisningene. Bruk ikke produktet oftere enn anbefalt).

30ml

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030
1 Kundebilde

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4.5

Basert på 106 karakterer
2
2
9
22
71
 • Mest hjelpsomme positive
  for 5 dager siden

  Bra produkt!

  Denne har på kort tid gitt meg en mye jevnere hudtone
  liker
  for å skrive en kommentar
 • for 5 mnd siden

  Funker bra

  Funker veldig bra, billig også. Det eneste er at man alltid får litt på leppene når man skyller av. Da kniper man litt desperat igjen, for dette produktet vil du neppe ha i munn og svelg.
  liker
  • erik
   for 5 dager siden
   Anbefaler deg å fjerne produktet med en klut som du bløter igjen og igjen etter hvert som du fjerner produkt.
   liker
  for å skrive en kommentar
 • for 7 mnd siden

  Graviditet og amming

  Kan dette brukes av gravide og ammende?
  liker
  for å skrive en kommentar

Kunders egne bilder

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019