29 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 365 karakterer
20
10
22
71
242
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Veldig bra!

  Denne har gjort mye bra for huden min. Fikk litt sjokk den første gangen jeg brukte den, siden det faktisk svir litt når den er på. Tenkte at dette at det måtte være noe feil, men huden venner seg til den etterhvert, Vær forsiktig, ikke bruk den mer enn 10 minutter og husk solkrem med høy faktor etter bruk! Huden min er mye jevnere og jeg sliter bl.a ikke lenger med "flass" rundt nesen.

  Har faktisk også brukt denne på overarmene, der jeg sliter med mye nupper. Funker kjempebra! De er helt vekk nå.

  #konkurranse
  8 liker
  • for 4 mnd siden
   wooow skall också testa på armarna, har samma som dig :P
   1 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 2 mnd siden

  Useless

  I have used it for 2 months, less or more and I dont see any result, good or bad.

  I even stayed longer than 10 min and still no result. Maybe, let's say, the skin is a little bit softer but just a bit, barely noticeable.

  The bottle does not stay closed. Every few days I notice that its open.

  So this product is useless for me still but I will continue til it's finished, I hope i will see a difference after that.
  3 liker
 • for 5 dager siden

  Favoritt peeling

  Uten tvil en "go-to" i hudpleien min, bruker den som anvist og har sett stor forbedring etter bruk av produktene fra The Ordinary!
  #konkurranse
  2 liker
 • for 1 uke siden

  Sammen med Dior Capture Youth Glow Serum

  Hei, lurte på om det er mulig å bruke dette produktet (og hudpleierutinen knyttet til fuktfattig/dehydret hud) sammen med serumet fra Dior (Capture Youth)?
  Liker det serumet veldig godt, men usikker på om de kan brukes sammen..?

  Mvh Stine
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 6 dager siden
   Hei Stine Mari❤ Jeg vil anbefale deg å holde deg til ett merke, hvert fall når det er snakk om disse to. Man bør ikke blande syrer og ettersom dette produktet fra TO er såpass aktivt har jeg ville vært forsiktig med hva jeg blander det med😊 Dette produktet skal jo ikke brukes hver dag, så de dagene du velger å bruke det kan du f.eks holde deg til kun The Ordinary.
   Liker
 • for 2 uker siden

  Reddet huden min!!

  Ahhh så glad som jeg er i denne produkten!! Huden min glower for første gang elsker huden min akkurat nå!! Har hørt masse om produktet og har vært usikker om jeg skal kjøpe den eller ikke, til slutt så valgte jeg bare å kjøpe den og jg takker meg selv for det! Budskapet med denne kommentaren er å gjøre lettere for andre som er usikre på produktet! But i love it! Og anbefaler den videre! Den gir huden så fin glød damn liksm. Den kan først være litt irriterende men vettu hva det er fordi den gir en drit bra resultatet!!! Kjøp den #konkurranse
  3 liker
 • for 2 uker siden

  ❤️❤️

  Elsker denne!!!
  3 liker
 • for 3 uker siden

  Usikker

  Har brukt dette produktet en stund nå, og føler dessverre at det ikke funker for meg. Jeg ser ingen forskjell fra da jeg begynte med produktet, til nå. Har hørt veldig mye bra, men tror dessverre ikke den funker for alle.
  Legger ved bilder fra første bruk til nå. Eneste forskjellen jeg merker, er at død hud «faller av» etter bruk.
  #konkurranse
  3 liker

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

365 Vurderinger
95,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

Med 30% alfahydroksysyrer (Glykol-/Melk-/Vin-/Sitron-), 2 % betahydroksysyre (Salisylsyre), Hyaluronsyre, copolymerer , Vitamin B5, svart gulrot og tasmansk pepper.

Alfahydroksysyrer (AHA) eksfolierer hudens ytterste lag for å lyse opp og jevne ut hudflaten. Betahydroksysyre (BHA) eksfolierer også huden med ytterligere funksjon å motvirke tettheter. Denne kombinerte 32% AHA-/BHA-formulaen gir huden en dypere eksfoliering og virker dermed mot urenheter og for økt glød. Ved kontinuerlig bruk forbedrer den ujevn hudstruktur og minsker utseendet av fine linjer.

Bruk: Brukes på kvelden, og ikke oftere enn to ganger i uken. Rengjør ansiktet og tørk huden, brukes ikke på våt hud. Påfør med fingertuppen et jevnt tynt lag over ansikt og hals. La produktet virke i maks 10 minutter. Vask av produktet i lunkent vann. Unngå øyekonturene og kontakt med øynene både ved påføring og når du vasker av. Denne tynne løsningen er tenkt å brukes som en maske og bør ikke sitte lenger enn 10 minutter. Om irritasjon oppstår, avbryt behandlingen og ta kontakt med en hudlege.

(Advarsel: Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risiko for solskader. Bruk et solbeskyttelsesprodukt med SPF til de deler av huden som ikke dekkes av klær. Unngå å eksponere deg for solen ved bruk av dette produktet og i en uke etterpå. Bruk produktet etter anvisningene. Bruk ikke produktet oftere enn anbefalt).

30ml

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

168,50
475,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter