26 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 339 karakterer
19
10
21
68
221
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Veldig bra!

  Denne har gjort mye bra for huden min. Fikk litt sjokk den første gangen jeg brukte den, siden det faktisk svir litt når den er på. Tenkte at dette at det måtte være noe feil, men huden venner seg til den etterhvert, Vær forsiktig, ikke bruk den mer enn 10 minutter og husk solkrem med høy faktor etter bruk! Huden min er mye jevnere og jeg sliter bl.a ikke lenger med "flass" rundt nesen.

  Har faktisk også brukt denne på overarmene, der jeg sliter med mye nupper. Funker kjempebra! De er helt vekk nå.

  #konkurranse
  6 liker
  • for 2 mnd siden
   wooow skall också testa på armarna, har samma som dig :P
   1 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 1 mnd siden

  Useless

  I have used for 3 weeks now and i dont see any result, good or bad. The bad thing is that the cover screws out. Every 2 days i check the bottle and i see it open.
  This product is useless for me!
  3 liker
 • for 4 dager siden

  Et lite spørsmål

  Har en tenåring som sliter med kviser og uren hud. Kan dette produktet fungere/brukes på tenåringshud?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 2 dager siden
   Hej Annette 🌺 Lite svårt att svara på utan att veta mer om huden. Det är en stark produkt, så jag rekommenderar att testa den i armvecket först för att se ev reaktion. Annars har The Ordinary satt ihop en mycket bra rutin för Uren hud och tette porer. Klicka på lyko.no/the-ordinary/guide så hittar du den. Ha en fin dag 🙌
   Liker
 • for 1 uke siden

  Kombinasjon

  Kan denne brukes sammen i sammenheng med The Ordinary Direct Acids Glycolic Acid 7% Toning Solution og The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 1 uke siden
   Hej Lene 🎀 Du kan använda AHA30%-masken samma kväll som Niacinamide. Men inte samtidigt som Glycolic. The Ordinary rekommenderar att man inte använder två produkter ur kategorin Direct acids vid samma tillfälle. Ha en fin dag 🌺
   Liker
 • for 1 uke siden

  trenger hjelp..

  jeg har sett på mangen av produktene fra The Ordinary nå, men jeg finner ikke ut av hvilken jeg skal velge. jeg har aldri hatt noe kviser og er ikke plaget med det. men jeg har ganske mange "nupper", mest i kinnene:( jeg er også veldig plaget med røde prikker på haken og jeg er også veldig tørr der. og jeg er ganske rød og VELDIG tørr rundt nesen. jeg kan ikke ta på noe sminke over det heller for det blir alt for tørt:/ har ikke tørr eller oljete hud ellers:) noen som vet hva som kan hjelpe?(må ikke være fra The Ordinary<3)
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 1 uke siden
   Hej Sofierd 🎀 Det låter som att du skulle behöva börja med att bygga upp din hud och lägga till massor av fukt. Det brukar lösa många hudproblem. Jag tycker inte att du ska använda några starka produkter utan istället arbeta med vårdande produkter. Mitt tips är att du börjar med denna rutin både morgon och kväll: Squalane cleanser - Hyaluronic acid - Borage seed oil - Natural Moisturizing factors. Ha en fin dag 🌺
   1 liker
 • for 1 uke siden

  Ekstremt fornøyd!

  Dette Ordinary produktet fikk meg til å bli avhengig. Første gang trodde jeg at jeg fikk allergisk reaksjon, men dette var visst helt normalt. Årsaken var at jeg kjente at det prikket i huden, men jeg ble ikke noe rød senere. Huden ble strammere, fikk mer glød, tok vekk 2 kviser og jeg ble veldig fornøyd.

  Jeg skyller av med kaldt vann isteden for lunket. Dette føles mye bedre.

  Anbefales på det sterkeste!
  2 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 1 uke siden
   Et tips er å bruke dette produktet på kvelden maks 2-3 ganger i uken, ettersom enkelte kan få den prikkete følelsen i huden samt bli litt rød👌🏼
   Liker
 • for 2 uker siden

  Elsk!

  Denne er utrolig god, bruke den 1 eller 2 dager i uken. Huden føles plettfri når man tar på huden etterpå og demper kvise utbrudd. Men den har ikke gitt meg ett skikkelig "wow" men siden jeg nå skal prøve flere av serien så kanskje den vil ? hmm
  1 liker

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

339 Vurderinger
95,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

Med 30% alfahydroksysyrer (Glykol-/Melk-/Vin-/Sitron-), 2 % betahydroksysyre (Salisylsyre), Hyaluronsyre, copolymerer , Vitamin B5, svart gulrot og tasmansk pepper.

Alfahydroksysyrer (AHA) eksfolierer hudens ytterste lag for å lyse opp og jevne ut hudflaten. Betahydroksysyre (BHA) eksfolierer også huden med ytterligere funksjon å motvirke tettheter. Denne kombinerte 32% AHA-/BHA-formulaen gir huden en dypere eksfoliering og virker dermed mot urenheter og for økt glød. Ved kontinuerlig bruk forbedrer den ujevn hudstruktur og minsker utseendet av fine linjer.

Bruk: Brukes på kvelden, og ikke oftere enn to ganger i uken. Rengjør ansiktet og tørk huden, brukes ikke på våt hud. Påfør med fingertuppen et jevnt tynt lag over ansikt og hals. La produktet virke i maks 10 minutter. Vask av produktet i lunkent vann. Unngå øyekonturene og kontakt med øynene både ved påføring og når du vasker av. Denne tynne løsningen er tenkt å brukes som en maske og bør ikke sitte lenger enn 10 minutter. Om irritasjon oppstår, avbryt behandlingen og ta kontakt med en hudlege.

(Advarsel: Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risiko for solskader. Bruk et solbeskyttelsesprodukt med SPF til de deler av huden som ikke dekkes av klær. Unngå å eksponere deg for solen ved bruk av dette produktet og i en uke etterpå. Bruk produktet etter anvisningene. Bruk ikke produktet oftere enn anbefalt).

30ml

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

230,-
307,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter