18 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 195 karakterer
8
6
15
40
126
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 9 mnd siden

  Bra produkt!

  Denne har på kort tid gitt meg en mye jevnere hudtone
  4 liker
  • for 7 mnd siden
   Jeg er veldig fornøyd. Du finner ikke bedre produkt som holder det den lover til denne prisen.
   Liker
 • for 2 uker siden

  Elsker masken

  Min abs. fav.
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Fantastisk

  Elsker denne peelingen. Huden føles mykere, porene mine synes mindre og huden får mer glød etter bruk. Ettersom huden min er vant til syrebehandlinger, så reagerer den ikke noe nevneverdig, kjenner kun litt prikking rett etter påføring. Men vil nok ikke anbefale å bruke denne hvis du har sensitiv hud eller ikke er vant med syrebehandlinger. #konkurranse
  1 liker
  • Lyko Kundeservice
   for 1 uke siden
   Hei Synne! Gratulerer! Du har vunnet vår konkurranse for desember😄🎉✨ Kontakt oss på konkurranse@lyko.no, så får vi belønnet deg! Referer i mailen hvilken konkurranse du har vunnet:)
   Liker
 • for 2 mnd siden

  Au

  Har kun brukt det to ganger. Den funker bra, men for meg ble det for mye sviing av den andre gangen. Første gangen var ikke så ille, men nå kjennes det ut som ansiktet mitt brenner.
  Jeg fjernet produktet etter 1 min, men det svir fortsatt etter 10 min...
  2 liker
 • Medarbeider på Lyko
  for 5 mnd siden

  Favorittpeeling!!!

  Denne peelingen fra The ordinary er supergod. Påfør den som en annsiktsmaske og la den sitte på 5-10 minutter, maks 10 minutter!! Deretter skyld av og du merker med en gang at huden blir mykere og får mer glød. Bruk denne ca 1-2 ganger i uken og du vil med tiden oppleve en jevnere hudtone. Her får du et supergodt produkt til fantastisk pris. Veldig fornøyd
  1 liker
 • for 7 mnd siden

  THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% PEELING SOLUTION 30ML

  Huden blir glattere etter bruk
  3 liker

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

195 Vurderinger
89,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Med 30% alfahydroksysyrer (Glykol-/Melk-/Vin-/Sitron-), 2 % betahydroksysyre (Salisylsyre), Hyaluronsyre, copolymerer , Vitamin B5, svart gulrot og tasmansk pepper.

Alfahydroksysyrer (AHA) eksfolierer hudens ytterste lag for å lyse opp og jevne ut hudflaten. Betahydroksysyre (BHA) eksfolierer også huden med ytterligere funksjon å motvirke tettheter. Denne kombinerte 32% AHA-/BHA-formulaen gir huden en dypere eksfoliering og virker dermed mot urenheter og for økt glød. Ved kontinuerlig bruk forbedrer den ujevn hudstruktur og minsker utseendet av fine linjer.

Bruk: Brukes på kvelden, og ikke oftere enn to ganger i uken. Rengjør ansiktet og tørk huden, brukes ikke på våt hud. Påfør med fingertuppen et jevnt tynt lag over ansikt og hals. La produktet virke i maks 10 minutter. Vask av produktet i lunkent vann. Unngå øyekonturene og kontakt med øynene både ved påføring og når du vasker av. Denne tynne løsningen er tenkt å brukes som en maske og bør ikke sitte lenger enn 10 minutter. Om irritasjon oppstår, avbryt behandlingen og ta kontakt med en hudlege.

(Advarsel: Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risiko for solskader. Bruk et solbeskyttelsesprodukt med SPF til de deler av huden som ikke dekkes av klær. Unngå å eksponere deg for solen ved bruk av dette produktet og i en uke etterpå. Bruk produktet etter anvisningene. Bruk ikke produktet oftere enn anbefalt).

30ml

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

206,-
267,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020