23 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 302 karakterer
15
9
18
65
195
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Beste exolieteren

  Denne er helt fantastisk. Jeg har nokså tørr hud på kinnene men problemer med urenheter og blackheads i T-sonen. Denne hjelper mot kviser og porer og gir huden en frisk glød. Føler også at hudtonen min har blitt mye jevnere. Den tørker huden derimot litt så for meg fungerer det best å bruke den kun en gang i uken. Pirker litt i starten men dette varierer ettersom hvor sensistiv hud man har og om man er vant til syrebehandling. Anbefales veldig!! #konkurranse
  5 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 6 mnd siden

  Måtte lide for skjønnheten

  Brukt to ganger, og huden ble myk og god... men det var ganske vondt. Det svei litt første gangen, men ikke så mye at jeg fjernet den med en gang.
  Andre gangen måtte jeg bare få den av med en gang, fordi det svei veldig. Det gikk flere dager mellom bruk.
  #konkurranse
  3 liker
  • for 2 uker siden
   Det er mest vondt de første gangene. det blir bedre etterhvert som huden din blir vant til styrebehandling .. hvis det er en trøst.. Lykke til 💕
   Liker
 • for 4 dager siden

  Helt fin!

  Etter å ha hørt mye om denne masken, trodde jeg den ville svi mer på huden, ettersom jeg har veldig tørr og sensitiv hud. Det syns jeg ikke den gjorde, og jeg legger merke til at jeg får mer glød i huden etter bruk. Har kun brukt masken 2 ganger, så det kan hende at jeg vil få større effekt av den senere, ettersom jeg bruker den flere ganger. Bortsett fra det faktum at jeg fikk glød, syns jeg ikke masken gjorde spesielt mye.
  1 liker
 • for 6 dager siden

  Veldig bra produkt

  Jeg har hørt mye om AHA og BHA men aldri prøvd noe av dette før. Men så kom jeg over denne fra The Ordinary og tenkte at jeg skulle prøve. Så jeg har prøvd den for første gang nå i kveld. Renset huden min godt først med Biorė cleanser og så en toner fra Garnier etter det. Så smurte jeg et tynt lag på tørr hud. Jeg følte litt stikking med en gang, men det gav seg etter noen sekunder. Så hadde jeg den på i 9 minutter. Tenkte først å sitte i 5-6 minutter men da det gikk bra så satt jeg noen minutter til. Under 10 min. Etter at jeg hadde skylt det bort, så huden min litt rød ut. Men det dempet seg fort. Smurte inn huden med et serum og en krem fra Decrusto etterpå. Bildene er med "masken" på. Så etter jeg har vasket ansiktet og siste bilde er etter jeg har smurt inn huden. Akkurat nå føles huden litt stram og varm men ikke ukomfortabel. Spent på å se i morgen om jeg ser noe reaksjon. Men foreløpig fornøyd.
  #konkurranse

  + 1

  2 liker
 • for 6 dager siden

  Veldig fornøyd!

  Denne gjør jobben bra og syns ikke denne svir som jeg har lest under i kommentarene, selv for meg som ikke er vant med å bruke sterke exfoliators. Kjenner såvidt at den prikker litt, og svir litt dersom man har noen åpne sår/nyskvist kvise eller lignene, men ikke ellers. Huden føles kjempe myk og deilig etter bruk. Anbefaler å fjerne masken med en våt klut, slik at man ikke får det i øyet ved et uhell. Anbefales dersom man har ujevnheter man vil jevne ut :)
  #konkurranse
  3 liker
 • for 2 uker siden

  Helt super!

  Denne er helt super.
  HUSK Å BRUK SOLKREM ETTER BRUK! veldig viktig.
  2 liker
 • for 2 uker siden

  Veldig bra!

  Denne har gjort mye bra for huden min. Fikk litt sjokk den første gangen jeg brukte den, siden det faktisk svir litt når den er på. Tenkte at dette at det måtte være noe feil, men huden venner seg til den etterhvert, Vær forsiktig, ikke bruk den mer enn 10 minutter og husk solkrem med høy faktor etter bruk! Huden min er mye jevnere og jeg sliter bl.a ikke lenger med "flass" rundt nesen.

  Har faktisk også brukt denne på overarmene, der jeg sliter med mye nupper. Funker kjempebra! De er helt vekk nå.

  #konkurranse
  5 liker
  • for 6 dager siden
   wooow skall också testa på armarna, har samma som dig :P
   1 liker

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

302 Vurderinger
95,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

Med 30% alfahydroksysyrer (Glykol-/Melk-/Vin-/Sitron-), 2 % betahydroksysyre (Salisylsyre), Hyaluronsyre, copolymerer , Vitamin B5, svart gulrot og tasmansk pepper.

Alfahydroksysyrer (AHA) eksfolierer hudens ytterste lag for å lyse opp og jevne ut hudflaten. Betahydroksysyre (BHA) eksfolierer også huden med ytterligere funksjon å motvirke tettheter. Denne kombinerte 32% AHA-/BHA-formulaen gir huden en dypere eksfoliering og virker dermed mot urenheter og for økt glød. Ved kontinuerlig bruk forbedrer den ujevn hudstruktur og minsker utseendet av fine linjer.

Bruk: Brukes på kvelden, og ikke oftere enn to ganger i uken. Rengjør ansiktet og tørk huden, brukes ikke på våt hud. Påfør med fingertuppen et jevnt tynt lag over ansikt og hals. La produktet virke i maks 10 minutter. Vask av produktet i lunkent vann. Unngå øyekonturene og kontakt med øynene både ved påføring og når du vasker av. Denne tynne løsningen er tenkt å brukes som en maske og bør ikke sitte lenger enn 10 minutter. Om irritasjon oppstår, avbryt behandlingen og ta kontakt med en hudlege.

(Advarsel: Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risiko for solskader. Bruk et solbeskyttelsesprodukt med SPF til de deler av huden som ikke dekkes av klær. Unngå å eksponere deg for solen ved bruk av dette produktet og i en uke etterpå. Bruk produktet etter anvisningene. Bruk ikke produktet oftere enn anbefalt).

30ml

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

180,-
385,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter