3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 83 karakterer
5
2
6
17
53
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Veldig god

  Huden min har fått en fin glød :)

  #konkurranse
  4 liker
 • for 3 dager siden

  Spørsmål

  Kan jeg bruke denne etterfulgt av "buffet" og cerave hydrating cream?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 2 dager siden
   Hei Rebekka💜 Når man bruker et merke så er det anbefalt å ikke blande med andre merker, og da hvert fall The Ordinary som inneholder syrer. Jeg har ville holdt meg til en krem fra The Ordinary👌🏼
   Liker
 • for 1 uke siden

  Bra ingredienser, men pass på hva du kombinerer med denne

  Denne toneren fortjener fem stjerner. Bare det at den ikke inneholder alkohol og koster såpass lite gjør denne toneren til et veldig bra produkt.
  Det eneste jeg har erfart etter litt research er at den har et såpass lavt pH-nivå at man må være litt forsiktig med hva man tar på av andre produkter etterpå. Man bør for eksempel være forsiktig med Vitamin C-produkter og peptid-serumene fra The Ordinary. The Ordinary er flinke til å liste opp produkter som gir konflikt, men jeg tenker du bør være obs på at tonerens pH kan svekke effekten av andre ingredienser du tar på etterpå. Det er jo veldig kjipt hvis du har brukt mye penger på serum, nattkrem etc. fra andre selskaper som ikke er like flink til å liste opp mulige konflikter.
  2 liker
 • for 3 uker siden

  Keratosis Pilaris

  Hei. Kan jeg bruke The Ordinary Direct AcidsGlycolic Acid 7% Toning Solution på Keratosis Pilaris på armene? Evt hva er best å bruke?
  Liker
 • for 1 mnd siden

  ??

  Kan jeg bruke denne produkten med The Ordinary More Molecules?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 4 uker siden
   Hei 🌸 Hvilket produkt fra serien More Molecules tenker du på?
   Liker
 • for 1 mnd siden

  Spm

  Kan man bruke denne sammen med Azelaic Acid Suspension 10%?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 1 mnd siden
   Hei😊 Det er ikke anbefalt å bruke Glycolic Acid 7% Toning Solution og Azelaic Acid Suspension 10% sammen da dette kan irritere huden og føre til sensitivitet. Det er best å bytte på hvilke dager du eventuelt bruker disse:)
   Liker

The Ordinary
Direct Acids
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

83 Vurderinger
135,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

Glykolsyre er en alfahydroksysyre som eksfolierer huden. Denne 7% formulaen tilbyr en mild skånsom eksfoliering for forbedret hudtone med glød. Formulaen forbedrer visuelt også hudstrukturen ved kontinuerlig bruk.

Bruk: Bruk gjerne på kvelden, ikke oftere enn en gang per dag. Etter rengjøring, fukt en bomullspad med løsningen og stryk over ansikt og hals. Unngå øyekonturen og kontakt med øynene. Skal ikke skylles av. Fortsett med ytterligere hudpleieprodukter etter behov. Om varig irritasjon oppstår, slutt bruken og kontakt lege. (Advarsel: Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risiko for solskader. Bruk et solbeskyttelsesprodukt med SPF til de deler av huden som ikke dekkes av klær. Unngå å eksponere deg for solen ved bruk av dette produktet og i en uke etterpå. Bruk produktet etter anvisningene. Bruk ikke produktet oftere enn anbefalt).

240ml

Vanligvis kjøpt sammen

240,-
305,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter