1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.1

Basert på 44 karakterer
6
0
2
12
24
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 20 mnd siden

  Smooth

  Primeren gjør huden veldig jevn og veldig glatt. Trenger lite produkt. Genialt med dråpeteller. Foundation henger seg ikke like godt fast i tørrheter, så finishen blir bedre. Dette fordi primeren glatter ut dette.

  PS: om du ikke er fan av en primer som føler ut som en typisk «silikon-primer» som gir en super glatt overflate, er dette ikke noen for deg.

  #konkurranse
  5 liker
 • for 4 uker siden

  forskjell på de to primerne

  Hva er forskjell på "Hydrators and Oils High-adherent silicone primer" og "Hydrators and oils- spreadable fluid primer"? Jeg har kombinasjonshud med T-sone, og fine linjer/rynker rundt øyne og litt i pannen. Hvilken passer best for meg? Bruker Jane Irdale kompakt pudder når jeg sminker meg.
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 3 uker siden
   Hei Danielle🌸
   Jeg tror High-Spreadability Fluid Primer kan være helt super for deg:) Den har en serum-aktig konsistens, dette gjør den veldig fuktighetsgivende og gir huden din et naturlig, "duggfritt" utseende. Den gjør også at foundations og concealer setter seg jevnt på huden, spesielt rundt øynene og tørre områder. En veldig fin primer for en med kombinasjonshud.

   High-Adherence Silicone Primer er en mer mattende primer. Silikonene i denne primeren glatter ut huden fint, samt reduserer porene, fyller ut fine linjer og holder huden matt hele dagen:)
   Liker
 • Medarbeider på Lyko
  for 5 mnd siden

  Silkehud!

  Denne primeren er en vinner! Jeg har kombinasjonshud, store porer, og blank T-sone, og denne primeren gjør huden til et jevnt og glatt lerret, og påføringen av foundation går som en drøm! Sminken sitter bedre og basen blir utrolig jevn. Har prøvd mange ulike primere, men dette er virkelig den beste. Gjør ikke noe at prisen er så bra heller! ;) Liten flaske, men veldig drøy, så produktet har du lenge! Elsk! :D
  3 liker
 • for 6 mnd siden

  Veldig fornøyd

  Har nettopp kjøpt den, er foreløbig veldig fornøyd.
  3 liker
 • for 8 mnd siden

  Elsker denne

  Jeg har alltid slitt med å finne en primer som ikke gjør huden min som fra før av er veldig tørr enda tørrere. Men denne funker helt perfekt! Foundation legger seg gjevnt og fint på, og den gjør at T-sonen ikke ser like oljete ut. Veldig fornøyd med denne.
  4 liker
 • Medarbeider på Lyko
  for 15 mnd siden

  Nye favoritten!

  Denne er helt fantastisk å bruke før du begynner å sminke deg, den gjør at foundationen smelter inn i huden som gjør at du får en super base. Anbefaler på det varmeste!
  5 liker

The Ordinary
Hydrators and Oils
High-Spreadability Fluid Primer 30 ml

44 Vurderinger
85,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

Denne nye generasjonens primer har en lett serumlignende formula som gjør det enkelt å påføre etterfølgende foundation for et jevnt resultat selv på tørre partier og fine linjer. Produktet fungerer også som en lett, ikke-oljete fuktighetsgiver som gir et naturlig duggfriskt resultat.

Bruk: Brukes som siste steg i hudpleierutinen som sminkeprimer.

30ml

 • Kategori:Primer
 • Artikelnummer:
  2328-121-0030

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

220,-
275,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter