Tints of Nature

Tints of Nature er en revulosjonerende nyhet innen hårfargning. Dette er den første fargeserien uten ammoniakk, paraben og resorcinol som samtidig dekker grått hår 100%. Ved klassiske ammoniakkfarger innåndes den farlige dampen hver gang en farge blandes og påføres håret. Dette medfører ofte hodepine og tørre, irriterte luftveier. Det er også bevist at ammoniakk svekker muligheten for å bli gravid. 

Tints of Nature har en rekke fordeler. Ved fargning med ammoniakkfarger sveller håret kraftig under fargningsprosessen. Dette gir håret strukturskader. Ved bruk av Tints of Nature sveller ikke håret, men skjellaget åpnes naturlig, fargen flyter inn og fester seg uten å skade håret. Fargeresultatet med Tints of Nature blir naturlig klart og glansfullt, fordi ingrediensene i hovedsak er basert på planteekstrakter.

24 produkter
24 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019