3 Kundebilder
Treat My Color

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.4

Basert på 25 karakterer
4
4
2
7
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 21 mnd siden

  Chocolate / Silver

  Jeg har lysbrunt hår, har tidligere farget det mørkere i salong, men bestemte meg for å vokse ut mitt naturlige hår for flere år siden. Men sola har bleket håret mitt veldig, og ble derfor blond med gyllen tone i deler av håret og lysbrun med gyllen tone i resten. Har prøvd det meste for å få det mørkere uten å måtte gå til frisør, uten hell. Jeg blandet treat my color i fargen chocolate med fargen silver (i håp om å slippe orange toner) og påførte det i tørt hår (vasket det med shampo og lot det lufttørke) jeg lot fargen sitte i i ca 1.5 time, og pakket håret inn i en dusjhette. Jeg skyllet ut og vasket håret med Matrix brass off shampo og lot den også sitte i en stund. Og resultatet ble en fantastisk relativt kald brunfarge. Den korrigerte også det blonde og gjorde det også brunt. Så gikk altså fra lys gyllen brun med blonde partier til en dyp brunfarge. Superfornøyd!
  3 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 2 mnd siden

  Silver

  Denne for bare to stjerner hos meg, Grunnen til det er at håret mitt ble veldig fett etter bruk av denne. Jeg var nødt til å vaske håret på nytt før jeg kunne gå ut. Håret ble veldig mykt men det veide ikke godt nok opp fpr min del desverre. #konkuranse
  2 liker

Treat My Color
Color Masque 250ml Peach

25 Vurderinger
209,-

Velg nyanse

treat my COLOR er pleiende fargeinnpakkning som gir næring, beskyttelse og forbedrer både naturlige og kosmetiske hårfarger. Med syv forskjellige nyanser er det enkelt å finne den som passer deg! treat my COLOR har en naturlig ingrediensebase basert på honning, granateple, aloe vera og shea smør.

Bruk: Påfør håndkle-tørket hår etter shampooing, bruk engangshansker. Fordel pakkningen jevnt i håret, helst med kam. La virke i 3-15 minutter, mer tid gir et mer intens resultat. Skyll grundig.

250ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020