Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Trind Keratin Nail Restorer

Bli den første til å vurdere dette produktet
135,-
Sendes innen 1-4 dager

Velg nyanse

En mild,fuktgivende behandling for svake og sprø negler som er følsomme eller er skadet på grunn av f eks kunstige negler. Hjelper til med å gjenoppbygge de beskyttende cellene i negleplaten.

Egenskaper:En høy konsentrasjon av keratin gjør at Trind Keratin Nail Restorer gjenoppbygger strukturen i neglen. Nærende ingredienser som allantoin,panthenol og biotin gjenoppretter fuktbalansen i neglen og den blir smidig og fleksibel.

Bruk:Påfør Trind Keratin Restorer på neglene daglig i fire uker. La synke inn i 1-2 minutter. Masser overskuddet inn i neglene. Etter fire uker skal du ha oppnådd synlig resultat men fortsatt bruk kan være nødvendig avhengig av neglens tilstand. Du kan bruke Trind Keratin Nail Restorer så ofte du vil. For å forsegle effekten av Keratin Nail Restorer,påfør et lag Trind Keratin Nail Protector oppå.

Trind

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018