UNITE

Unite er et amerikansk profesjonelt hårpleiemerke med base i California. Produktene selges over hele verden og er et av de få varemerkene som ble grunnlagt og fortsatt eies av en frisør. Grunnleggeren Andrew Dales karriere har tatt ham fra de sofistikerte gatene i London til den sandfylte kysten i California hvor han utøvde sin lidenskap - å undervise. Dette utviklet seg deretter til at han skapte sin egen serie med over 30 produkter for alle hårtyper. Produktene har raskt blitt populære hos stylister, influencers og kjendiser.

Unites produkter selges i over 2000 salonger rundt om i verden. De har også et sterkt sosialt engasjement - i Unites akademi tar de imot betalende kunder og alt overskudd går til veldedighetsorganisasjoner som “San Diego Humane Society” og “Shelter to Soldier”! I Sverige har de et lignende engasjement hvor alt overskudd fra produktet “Doggy Poo” (en hundesjampo) går til Hundstallet.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter