Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 12 mnd siden

  Bra, men dyr..

  Den gir en fantastisk farge, har mer rød undertone i stedefor grønn og orange, som mange andre har. Får så mange komplimenter om at det ser ut som en ekte tan. Holder bra farge i en uke. Den får nesten toppkarakter, men den er ganske dyr. Jeg får 3-4 bruk av hele kroppen per flakse. Og selv om den tørker fort, er den litt klissete de første 30 min etter påføring.
  #konkurranse
  4 liker

Vita Liberata
Invisi Foam
ing Tan Water 200ml Super Dark

2 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser
Vita Liberatas økologiske Invisi Foaming Tan Water er fylt til bredden med økologiske botaniske ingredienser som Ginkgo Biloba og bringebær som gjennom vår Advoganic TM-teknologi har superladets for å gi maksimalt med fukt og anti-age behandling samtidig som huden får glød. Den er klar som vann så det finns ingen risiko for at den farger av seg. Den tørker fort så du kan påføre og være klar på kort tid. Etter 4-6 timer kommer du til å få en dyp naturlig glød. Som en ekstra bonus er Invisi nyanser mørkere enn andre formuleringer, så leter du etter en dyp, mørk lekker sexy og glødende look behøver du ikke lete lenger. Den finns i en lys nyanse for en solkysst look, medium/mørk som tilsvarer en uke i solen og en supermørk look for en uendelig sommerglød

200ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter