Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Vita Liberata pHenomenal 2-3 Lotion Dark 150ml

2 Vurderinger
519,-Anb. pris 555,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

150 ml

Skap en varig brunfarge med denne herlig fuktighetsgivende selvbruningslotionen! Den inneholder aktive ingredienser som hjelper deg å få en vakker og pleiende brunfarge med en naturlig look som kan holde i opp til 2-3 uker.

Den revolusjonerende pHenO2-teknologien i denne selvbruningen gjør at brunfargen din kan holde opp til 4 ganger lenger enn en vanlig brunfarge, samtidig blir huden din herlig myk takket være den luksuriøse kremaktige konsistensen. Med hjelp av Moisture Lock™-systemet som drar vann til hudens overflate hjelper den også med å holde huden rik på fukt i opp til 72 timer.

Denne herlige selvbruningslotionen fås i ulike nyanser, og tilfører fukt til huden din på en måte som gjør at fargen holder lenger. Du kan bruke den både i ansiktet og på kroppen. Du får en vakker farge (uten sol) som sitter ekstra lenge og den blekner deretter som en vanlig brunfarge. For en vakker, solkysset og sunn hud!

150ml

Vita Liberata

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

3.0

Basert på 2 karakterer
1
0
0
0
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018