Watermans

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Watermans
GrowPro Hair & Nail Vitamins 180 g

Bli den første til å vurdere dette produktet
415,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Watermans GrowPro hjelper til med å gi kroppen de vitaminer, mineraler og næringsstoffer den trenger for sunn hår- og neglevekst.

Kosttilskudd for hår og hud er en stor del av hvor langt, sunt og sterkt hår vi kan få. Som mange andre, drømmer sikkert du også om lengre, tykkere og friskere hår! Det er mulig å hjelpe håret til å vokse lenger med gode hårvekstvitaminer kombinert med sunne kostvaner. Og den enkleste og mest effektive måten å gjøre det på er med kosttilskudd for hår!

Rett vitaminer kan ha en avgjørende effekt på hvordan håret vokser seg friskt eller om det slites raskere, vokser raskere eller langsommere… for å nevne noen av de positive effektene Watermans GrowPro har på hud og negler! Alles kropper reagerer litt ulikt på vitaminer og mineraler, men veldig mange studier viser den positive effekten av rett vitaminer til håret, altså er bra vitaminer og mineraler uunnværlig om du ønsker en forbedret hårkvalitet.

INGREDIENSER:

Watermans har, akkurat som med sine andre produkter, vært nøye med å kun tilsette de mest nødvendige og trygge ingrediensene. Derfor har ikke GrowPro noe fyllmiddel, hver ingrediens er utformet for å hjelpe med hårveksten!

Biotin 5000 mcg: Biotins fordeler gjør mye for å hjelpe til med å behandle håravfall og skadet hår. I følge studier kan biotin hjelpe til med å behandle svakt og skjørt hår. Biotin er også et næringsstoff som hjelper oss med å holde et ungt og attraktivt utseende da det spiller en viktig rolle for å opprettholde helsen ved å gi en vesentlig ingrediens i hårveksten. Biotin er like bra for hud og negler som det er for håret.

Kalsium (glukonat) 2,23 mg: Kalsium er også viktig for håret, og får du ikke nok D-vitamin (noe du trenger for å absorbere kalsium) kan håret falle ut. Om det er en ubalanse av kalsium kan det definitivt ha en innvirkning på veksten av friskt hår.

Silica (Dioxid) 30 mg: Silica i Watermans GrowPro vil definitivt hjelpe til med å gjenopprette hårets vitalitet ved å jobbe innenfra og ut. Silica transporterer næringsstoffer til kroppen som negler, hud og hår. Det gir viktige næringsstoffer til follikler for å reparere huden og gjenopplive hårvekstsykluser. Som kiseldioksidbindinger med andre mineraler i kroppen vil du oppnå forbedret helse, samt langt og tykt hår som bare kiseldioksid kan gi.

Dette mineralet hjelper til med å holde inne fukten i håret, noe som gjør håret mer glansfullt. Kort forklart forsterker dette materialet håret og minsker håravfall. Kiseldioksid forbedrer ikke håret over natten, det tar normalt 2-3 måneder før dette næringsstoffet gir en merkbar effekt. Regelmessig inntak av kiseldioksid er nødvendig for å opprettholde friskt hår.

Dvergpalme (Serenoa repens) Berry 150mg: Dvergpalme brukes som medisin av indianerne i sørøst i USA. Dvergpalme-ekstrakt og kosttilskudd fungerer som håravfallsmiddel da de holder testosteronnivåene balanserte hos både menn og kvinner ved å blokkere DHT. Årsaken til håravfall avhenger av hårsekkenes sensitivitet for DHT, som er et mannlig androgent hormon som gjør at foliklene krymper, noe som resulterer i kort livslengde på håret og redusert hårproduksjon. Dvergpalme har evnen til å stoppe forvandlingen av testosteron til DHT, noe som gjør det fordelaktig for hårvekst.

Jern (Bisglycinate) 18 mg: En av de minst kjente årsakene til håravfall er jernmangel. Vi vet i dag at lave nivåer av jern forårsaker stort håravfall.

Marint kollagen (hydrolysert) 300 mg: Marint kollagen hjelper til ved nydanning av ulike celler i kroppen, t.o.m. enda bedre enn normalt kollagen da det stammer fra havet og er mye renere. En av de tingene det har stor innvirkning på er regenerering av hvilende hårsekker. som fører til hårvekst og forhindrer håravfall. Det har også ekstra fordeler som frisk hud og negler.

Hva er marint kollagen? Marint kollagen kommer fra havet. Det marine kollagenet som brukes i Watermans GrowPro-produkter kommer fra fiskeskjell av Tilapia og Pangasius Catfish, som begge er saltvannsfisk.

Rosenrot (Rhodiola Rosea Extract 1% Salidroside) 7,5 mg: Rhodiola rosea går tilbake tusenvis av år fra Sibir og Tian Shan-fjellkjeden i nordvestre Kina. Rhodiola rosea er rik på fenolforeninger, som er kjente for å ha sterke antioksidante egenskaper. Rhodiola hjelper kroppen med å tilpasse seg stress og hjelper til med håravfall, om det så er følelsesmessig, mentalt, fysisk eller til og med fra dårlig miljø. Den bidrar til å balansere hormoner og minske kortisolnivåene (aldrende hormon).

MSM (organisk svovel) 600 mg: MSM hjelper til med en sunn hårvekst da det gir kroppen en av de viktigste byggesteinene for hår. MSM kan være anvendelig for hårvekst da det kan øke hårcellene, som fører til tykkere og lengre hår.

Ashwagandha Indisk rot (W. somnifera) extract (1,5% Whithanolide) 100 mg: Ashwagandha har blitt brukt i Midtøsten og Nordafrika i mer enn 3000 år i Ayurveda. Det forhindrer for tidlig gråhårighet, stimulerer hårsekker og aktiverer hårsekker. Ashwagandha kan kontrollere håravfall ved å minske kortisolandelene i kroppen. Det inneholder også tyrosin, en aminosyre, som stimulerer produksjonen av melanin i kroppen. Antioksidantene i Ashwagandha forhindrer effektivt korrosjon av vev, noe som minsker muligheten for for tidlig gråhårighet. Ashwagandha brukes også for å stimulere hårsekkene og opprettholde hårets helse.

Vitamin D3 25 mg: D-vitamin, sammen med andre nylig oppdagede kjemikalier, kan også hjelpe til med å “vekke” follikler som har blitt hvilende, i følge forskere på Harvard. Skallethet oppstår når folliklene er stadig hvilende. Men selv med våkne follikler produseres ikke alltid hår.

D-vitamin virker på keratinocyttene for å initiere hårfolikkelsyklusen og stimulere hårveksten. Dette regulerer cellulær apoptose (programmert celledød) som hjelper til med å regulere hårfollikkelens syklus.

Bambu (Bambusa vulgaris) extract (75% kisel) 100 mg: Bambus er den rikeste botaniske kilden av kiseldioksid, også kjent som naturens “skjønnhetsmineral”. Det er også en av de raskest voksende og mest holdbare vekstene, noe som gjør den til et enkelt miljøvennlig valg for friskt hår.

Bruk: Voksne, ta 2 kapsler per dag.

60 kapsler, holder for 30 dager (60 kapsler per flaske).

Vanligvis kjøpt sammen

767,75
685,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter