Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Weleda
Oat Replenishing Conditioner 200 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
135,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Balsam med økologisk jojoba- og kokosnøttolje samt ekstrakt fra økologisk havre og hvit malva. Glatter ut hårets overflate, tilfører fukt og gjenoppretter hårets naturlige spenst. Havre har styrkende og oppbyggende egenskaper. Havre er rik på kiselsyre som gjør veksten nærende. Mild og blomstret duft av blant annet mimosa i kombinasjon med søte tonkabønner. Havre er vital og har mye til felles med håret, derfor har det en oppbyggende, næringsberikende og beskyttende effekt på hår og hodebunn.

- Gir håret mer glans, glatter ut og pleier.

- Beskytter mot slitasje.

- Virketid 1 3 minutter.

Skyll ut raskt. For mye vann vasker bort resultatet av produktet.

Om man bytter fra tradisjonell til naturlig hårpleie gjennomgår håret og hodebunnen en radikal forandring.Tradisjonell hårpleie gjør at håret virker sunt og glinsende på grunn av silikonene i produktene, som kan skjule de skadede delene. Bytter man til naturlig hårpleie skylles disse silikonene gradvis ut, og håret kan se glansløst ut i begynnelsen. Innen noen uker går håret tilbake til sitt naturlig sunne utseende og ser vakkert ut på en helt naturlig måte.

Innhold:

vann, kokostensider, sukkertensider, havretensider, alkohol, glycerin, xanthangummi (fra mais), eteriske oljer, kokosfettsyrer, balsam (fra sukkerroer), havreekstrakt, jojobaolje, salvieekstrakt, melkesyre, hydrolys av hvete.

200ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1675-128-0200

Vanligvis kjøpt sammen

240,-
245,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter