Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Weleda Oat Replenishing Shampoo 190ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
125,-
Sendes innen 1-4 dager

Shampoo med økologisk jojobaolje og ekstrakt fra økologisk havre og salvie. Glatter ut hårets overflate, forebygger brukne hårstrå og delte tupper samt forbedrer den naturlige spensten. Havre har styrkende og oppbyggende egenskaper. Havre er rik på kiselsyre som gjør veksten nærende. Mild og blomstret duft av blant annet mimosa i kombinasjon med søte tonkabønner. Sädesslag er vitale og har meget til felles med håret, derfor har de en oppbyggende, næringsberikende og beskyttende effekt på hår og hodebunnen. Sjampoen inneholder ingen syntetiske tensider, bare naturlige plantebaserte tensider.

- Pleier håret.

- Reparerer skadet hår.

Om man bytter fra tradisjonell til naturlig hårpleie gjennomgår håret og hodebunnen en radikal forandring. Tradisjonell hårpleie gjør at håret virker sunt og glinsende på grunn av silikonene i produktene, som kan skjule de skadede delene. Bytter man til naturlig hårpleie skylles disse silikoneme gradvis ut, og håret kan se glansløst ut til å begynne med. Innen noen uker går håret tilbake til sitt naturlig sunne utseende og ser vakkert ut på en helt naturlig måte.

Innhold:

Vann, kokostensider, sukkertensider, havretensider, alkohol, glycerin, xanthangummi (fra mais), eteriske oljer, kokosfettsyrer, balsam (fra sukkerroer), havreekstrakt, jojobaolje, salvieekstrakt, melkesyre, hydrolys av hvete.

190ml

 

  • Kategori:Shampoo
  • Artikelnummer:
    1675-124-0190
Weleda

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018