Whamisa

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 3 mnd siden

  Herlig toner

  Digger den! Behagelig lukt. Fukter godt og den er ikke klissete men deilig og forfriskende og gir myk hud. #konkurranse
  1 liker

Whamisa
Mini Toner Deep Rich 20 ml

3 Vurderinger
85,-

Velg størrelse

120 ml20 ml
Beskrivelse
Ingredienser

Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich inneholder 97,4% økologiske ingredienser. Arganolje og ekstrakt fra løvetann gir dyptgående fukt og næring. Aloe maculata brukes i stedet for vann for å maksimere effekten. Ingrediensene er fermenterte med en unik prosess for å bevare effekten i de naturlige ingrediensene samt gi dem unike pleiende egenskaper. Inneholder økologisk alkohol for å freshe opp, skånsomt eksfoliere og trekke sammen porene.

Passer alle hudtyper.

Bruk: Rengjør huden og påfør ansiktsvannet med fingrene eller med en bomullspad. Trykk skånsomt inn i huden for å effektivisere absorberingen. Bruk morgen og kveld og smør deretter ansiktet med en ansiktskrem fra Whamisa som passer for din hudtype.

Tips! Utfør en koreansk hudpleierutine (7 skin method) 2-3 ganger i uken ved å påføre ansiktsvann 7 ganger på hverandre. Trykk inn ansiktsvannet i ansiktet i nedadgående retning. Du kan gjøre dette med et eller flere ulike Whamisa-ansiktsvann.

Obs! Metoden aktiverer hudens mikroblodomløp, som kan se ut som rødhet i ansiktet. Fargen vil derimot jevne seg ut etter en liten stund og huden ser klar og vital ut.

20ml

 • Kategori:Toner
 • Artikelnummer:
  2289-103-0020

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter