Whamisa

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 2 karakterer
0
0
0
2
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Whamisa
Mini Toner Refresh 20 ml

2 Vurderinger
63,20Anb. pris 79,-

Velg størrelse

120 ml20 ml
Beskrivelse
Ingredienser

Whamisa Organic Flowers Toner Refresh inneholder 97,96% økologiske ingredienser. Denne oppfriskende og balanserende toneren inneholder ekstrakt fra lotusblomst og sitrus. Aloe maculata brukes i stedet for vann for å maksimere effekten. Ingrediensene er fermenterte med en unik prosess for å bevare effekten i de naturlige ingrediensene samt gi dem unike pleiende egenskaper. Inneholder økologisk alkohol for å freshe opp, skånsomt eksfoliere og trekke sammen porene.

Passer alle hudtyper, spesielt anbefalt for kombinert og fet hud.

Bruk: Rengjør huden og påfør ansiktsvannet med fingrene eller med en bomullspad. Trykk skånsomt inn i huden for å effektivisere absorberingen. Bruk morgen og kveld og smør deretter ansiktet med en ansiktskrem fra Whamisa som passer for din hudtype.

Tips! Utfør en koreansk hudpleierutine (7 skin method) 2-3 ganger i uken ved å påføre ansiktsvann 7 ganger på hverandre. Trykk inn ansiktsvannet i ansiktet i nedadgående retning. Du kan gjøre dette med et eller flere ulike Whamisa-ansiktsvann.

Obs! Metoden aktiverer hudens mikroblodomløp, som kan se ut som rødhet i ansiktet. Fargen vil derimot jevne seg ut etter en liten stund og huden ser klar og vital ut.

20ml

  • Kategori:Toner
  • Artikelnummer:
    2289-104-0020

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020