Womanizer

Womanizer er ikke et varemerke, ei heller et produkt, men snarere et løfte. Et løfte om en fantastisk, himmelstormende og unik opplevelse som føles like herlig hver gang.

Womanizer revolusjonerte markedet for noen år siden og ligger fortsatt på topp takket være sin utrolige evne til å få kvinner til å nyte. Takket være Womanizers patenterte og unike Pleasure Air-teknologi. Den stimulerer klitoris helt uten berøring men i stedet suger ved hjelp av myke trykkbølger opp klitorisen som gir skånsom men utrolig effektiv stimulanse.

I følge undersøkelser har over en milliard kvinner aldri opplevd en orgasme. Derfor ble Womanizer skapt, for alles rett til orgasme, det er en del av våre menneskelige rettigheter! Vi kan bygge en bedre verden, én orgasme om gangen.

15 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter