1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 13 mnd siden

  fantastisk lukt

  min favoritt! lukter himmelsk. stor flaske for billig penger. IKKE TESTET PÅ DYR, i tillegg vegansk- all i need.
  3 liker
 • for 1 mnd siden

  Verdens beste rose-dusjgelé

  Elsker denne. Har ofte følt at f.eks veganske, organiske eller helt naturlige såper fort har luktet litt «grønt», men denne lukter så rent av rose at den kunne ikke luktet bedre. Frisk, sensuell og ikke minst drøy i bruk, så prisen er god også sånn sett. Et godt kjøp!
  #konkurranse
  2 liker

YOPE
Natural shower gel Rose & Boswellia 400 ml

3 Vurderinger
68,-Anb. pris 85,-
Beskrivelse
Ingredienser

Naturlig og pleiende dusjgelé for alle hudtyper. Duft av klassisk, luksuriøs parfyme. Fri for PEG, parabener, SLES og SLS eller animalske ingredienser.

Denne dusjgeléen inneholder polyfenoler fra den franske rosen, som fukter huden og fremmer celle-regenerasjon. Ekstraktet fra rosen forbedrer spenninger i huden, motvirker frie radikaler og har beroligende og avkoblende egenskaper. Vi har også lagt til et ekstrakt fra Boswellia, som forbedrer hudens struktur, har beroligende egenskaper og gjenoppretter den vaskulære tonen.

De naturlige, milde rengjøringsingrediensene rengjør huden effektivt uten å forårsake tørrhet og irritasjon. Huden etterlates myk og med en behagelig duft.

400ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter