Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 8 karakterer
0
2
0
2
4
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Yves Saint Laurent

Tedp All Hours

Amber B60

8 Vurderinger
475,-

Velg nyanse

Longwear som du vil elske å bruke. Denne nye 24-timersfoundationen med bredspektret SPF 20 gir full dekning og et feilfritt resultat. Den føles og ser ut som du nettopp har påført den, hele dagen. Du trenger ikke å bedre på foundationen i løpet av dagen.

En avansert 24-timers formula som ikke blir kakete, tørker, farger av eller mattes av. Denne foundationen farger ikke av seg, inneholder ingen olje og tetter ikke igjen porene. Den sitter der den skal med sine fleksible pigmenter og ingredienser som passer huden, for en feilfri dekning og hud som føles fresh og behagelig selv når dagen går over til natt.

Skjul skjønnhetsfeil, porer, matthet og ujevnheter umiddelbart. Huden ser feilfri ut i opptil 24 timer takket være den høye konsentrasjonen av ultrafine oljeabsorberende pigmenter som dekker og jevner ut perfekt samtidig som de ikke mattes av og står imot varme, fukt, tørrhet og berøring.

Til slutt inneholder formulaen et antioksidantkompleks med svart te for å motvirke trøtthets- og matthetstegn samtidig som huden beskyttes mot forurensninger.

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.